Met korting naar Jaderpark

Wat is Jaderpark?

Jaderpark, gelegen in het Fantasiabos, biedt een avontuurlijke daguitstap voor het hele gezin. Geniet van de uitgestrekte watervallen, ruige kliffen, afgelegen stranden en prachtige meren. Mosselen plukken, kanoën, vissen, leuke speurtochten... Er is genoeg te beleven. Ook kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 kunnen er hun energie kwijt in het avonturenpad, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Kortom, wees welkom in Jaderpark en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en magie.

Jaderpark reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Jaderpark beoordeling achter te laten.

Jaderpark Jaderberg

Het Jaderpark is een attractiepark in Duitsland met een dierentuin, een pretpark en een grote overdekte speelhal. Op honderd kilometer van de grens bij Groningen ligt een dag gegarandeerd vermaak voor het oprapen. In de dierentuin zie je leeuwen, cheeta's, waterzwijnen, prairiehonden, vogelspinnen en veel meer wilde dieren. Het pretpark heeft onder andere een achtbaan, een zweefmolen, een wildwaterbaan en trampolines. De overdekte speelhal is ideaal om als ouders na een lange dag achterover te leunen terwijl de kinderen hun laatste energie kwijt kunnen.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Jaderpark

Tiergartenstr. 69
26349 Jaderberg
Duitsland

Contact

04454-91130

Openingstijden en reserveren

Is Jaderpark open? Kijk op de website van Jaderpark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.