Met korting naar Jesus Christ Superstar

Wat is Jesus Christ Superstar?

Jesus Christ Superstar de musical: een rockopera die plaatsvindt door het hele land. De musical wordt zowel opgevoerd in Groningen, Amsterdam én Den Haag. In de eerste instantie schreven Tim Rice en Andrew Lloyed Webber een over Jezus, dit groeide uit tot een oscar winnende film in 1973. De schrijvers gaven een eigen interpretatie aan het Christelijke verhaal. In de jaren negentig veroverde de musicalproductie van Jesus Christ Superstar wereldwijde theaters. rnrn

Jesus Christ Superstar reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Jesus Christ Superstar beoordeling achter te laten.

Korting op Jesus Christ Superstar tickets

Jesus Christ Superstar kortingskaarten scoren? Een groot voordeel aan de show Jesus Christ Superstar is dat hij op verschillende plekken in Nederland wordt uitgevoerd (dit geldt voor de Engelstalige versie). Koop goedkope kaarten bij een voorstelling in de buurt of maak er een leuk uitje van en overnacht in de stad van het theater. Een avond vol muzikaal talent hoeft niet prijzig te zijn via de kaarten van Uitmetkorting. Beleef dit Bijbelse verhaal nu live en ga neem een familielid, vriend of vriendin mee. Met wie zou jij graag naar dit kerstverhaal gaan? Trakteer op een dagje uit door mee te doen aan een veiling óf een goedkope ticket in te slaan.

Jesus Christ Superstar Rotterdam

De internationale rockopera Jesus Christ Superstar komt terug naar Nederland! Grijp je kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien schitteren. Wanneer je via deze pagina een aanbieding of arrangement uitkiest, kun je deze rockopera met fikse korting bijwonen. Op die manier houd je ook nog geld over voor een drankje in de foyer. De musical werd de wereld ingeroepen omdat de film in 1973 een groot succes was. De film waar de laatste week van Jezus Christus zijn leven werd belicht. Ted Neeley behaalde hiermee het succes van zijn leven. Voor de hoofdrol die hij vertolkte in de film werd hij genomineerd voor Beste Filmacteur in Musical. Zijn muzikale talenten als zanger en drummer pasten goed in dit geheel. In de jaren negentig werd er plaatsgemaakt voor de musical variant: de rockopera. Ook in deze setting is Ted Neeley te zien en in februari 2019 komt de productie uit Amerika weer naar Nederland. Verzeker jezelf van kaarten voor dit bijzondere evenement? Sla je slag en profiteer mee! Uitmetkorting helpt je aan fraaie korting.

Mensen bezochten ook: Ciske De Rat, Grease Musical, Hij Gelooft In Mij, Lion King Musical, Soldaat Van Oranje