Met korting naar Julianatoren

Wat is Julianatoren?

Pretpark Julianatoren is een attractiepark in Apeldoorn, gelegen in de bossen van de Veluwe. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, een kinderboerderij, een theater en een dierentuin. Er zijn ook veel restaurants en winkels. Het park is geschikt voor alle leeftijden en biedt een dag vol plezier en avontuur.

Julianatoren reviews

Op basis van 158 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Julianatoren beoordeling achter te laten.

Julianatoren Apeldoorn

Julianatoren in Apeldoorn is een park dat vooral geschikt is voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Neem de kids mee voor een dagje vol speelplezier, want er is hier genoeg te doen. Het park, dat haar naam te danken heeft aan de uitkijktoren genaamd Juliana Toren, heeft meer dan 60 attracties. Schommel in de molens, zweefmolens en het zwaaiende schip of ga met grote vaart naar beneden bij één van de glijbanen of de achtbanen. Griezelen doe je in het spookslot en als het mooi weer is, ga je in één van de bootjes varen. Vergeet niet om bij één of meerdere van de shows te kijken. Er zijn verder genoeg horecagelegenheden waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Wil je genoeg geld overhouden om de kids te trakteren op een ijsje? Maak dan gebruik van een aanbieding en koop je entreetickets met korting. Zo houd jij misschien zelfs genoeg over voor een leuke souvenir!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Julianatoren

Amersfoortseweg 35
7313AC Apeldoorn
Nederland

Contact

+31 (0)55-3553265

Openingstijden en reserveren

Is Julianatoren open? Kijk op de website van Julianatoren voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.