Met korting naar Julianatoren

Julianatoren reviews

Op basis van 58 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Julianatoren beoordeling achter te laten.

Julianatoren Apeldoorn

Julianatoren in Apeldoorn is een park dat vooral geschikt is voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Neem de kids mee voor een dagje vol speelplezier, want er is hier genoeg te doen. Het park, dat haar naam te danken heeft aan de uitkijktoren genaamd Juliana Toren, heeft meer dan 60 attracties. Schommel in de molens, zweefmolens en het zwaaiende schip of ga met grote vaart naar beneden bij één van de glijbanen of de achtbanen. Griezelen doe je in het spookslot en als het mooi weer is, ga je in één van de bootjes varen. Vergeet niet om bij één of meerdere van de shows te kijken. Er zijn verder genoeg horecagelegenheden waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Wil je genoeg geld overhouden om de kids te trakteren op een ijsje? Maak dan gebruik van een aanbieding en koop je entreetickets met korting. Zo houd jij misschien zelfs genoeg over voor een leuke souvenir!

Praktische informatie


Adres

Amersfoortseweg 35
7313AC Apeldoorn
Nederland

Contact

+31 (0)55-3553265

Openingstijden

Kijk op de website van Julianatoren voor de actuele openingstijden.

Julianatoren Nieuws


Er komt rook uit het Halloween-doolhof bij de Julianatoren
De brandweer is uitgerukt voor een rookwolk bij Julianatoren. Men vreesde dat er brand uitbrak afgelopen maandag. Uiteindelijk bleek er weinig aan de hand: medewerkers van het park probeerden het extra spannend te maken met extra effecten. (13-10-2018)
Thomas de Stoomlocatief geeft 4 shows weg
Op zaterdag 29 en zondag 30 september geeft Thomas de Stoomlocomotief 4 shows weg. Nooit eerder zag je een Stoomlocomotief dansen en zingen met controleurs. Thomas de Stoomlocomotief is ook wel een Brits televisieprogramma voor peuters. (09-10-2018)