Met korting naar K3

Wat is K3?

K3 is een Nederland-Belgische meidenband, die vooral bij kinderen erg populair is. Ze zijn bekend van diverse hits, films, een serie en musicals en geven jaarlijks concerten.

K3 reviews

Op basis van 15 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw K3 beoordeling achter te laten.

Korting op K3 tickets

Dans, spring en zing mee met K3. Wil je je kleuter verrassen met een bezoekje aan de K3 show en ben je op zoek naar korting op je entreetickets? Zoek niet langer, wij van Uitmetkorting.nl presenteren je op deze pagina de actuele kortingsacties rondom K3 activiteiten. Een bezoek aan deze show is voor een (klein)kind een adembenemende ervaringen. Door de kortingsacties op deze pagina wordt het bezoek ook nog eens een stuk voordeliger! Voor je het weet zing je van vrolijkheid zelf mee met hits van dit populaire dames trio. Wees wel op tijd met het scoren van die tickets, de shows van K3 zijn snel uitverkocht! Ben jij klaar voor MaMaSé?

K3

Vraag de gemiddelde kleuter naar zijn of haar lievelingsmuziek en de kans is groot dat het antwoord 'K3' is. De Nederland-Belgische band is al jarenlang mateloos populair bij met name jonge kinderen. K3 werd opgericht in 1999 en de bandnaam verwijst naar de eerste letters van de namen van de originele leden Kristel, Karen en Kathleen. Zij scoorden grote hits als Heyah Mama, Alle Kleuren en Tele Romeo, en waren regelmatig te zien tijdens grote concerten en op televisie. In 2009 werd Kathleen vervangen door de Nederlandse Josje Huisman, nadat zij het televisieprogramma K2 zoekt K3 gewonnen had. Sinds 2015 bestaat K3 uit een geheel nieuwe bezetting, Klaasje, Hanne en Marthe, de drie winnaressen van K3 zoekt K3. Zorg dat jij deze drieformatie live kunt bewonderen; boek nu een kortingsticket óf doe mee aan een veiling. De mogelijkheden om korting te verkrijgen via Uitmetkorting.nl zijn eindeloos.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam