Met korting naar Kabouterland

Wat is Kabouterland?

Kabouterland is een kleinschalig en sfeervol attractiepark met kabouters, dieren en speelgelegenheid in het Drentse plaatsje Exloo. Het park is een leuk uitje met jonge kinderen.

Kabouterland reviews

Op basis van 64 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kabouterland beoordeling achter te laten.

Korting op Kabouterland tickets

Bespaar op je dagje weg naar Kabouterland en betaal niet te veel voor je entreetickets! Op deze pagina vind je een overzicht weergave van actuele bespaar acties! Zo kan je flink besparen op je dagje weg naar dit avontuurlijke familiepark. Kinderen zullen volmaakt thuiskomen na het zien van alle kabouters en dieren. Voor de ouders zijn er genoeg plekken om te genieten van een bakje koffie of thee. Er zijn verschillende wijzes waarop je flink kan besparen op je bezoek. Biedt mee met veilingen, schrijf je voor een win-acties of scoor ze met korting. Dus pak je agenda en plan een bezoek aan dit familiepark!

Kabouterland Exloo

Heb je altijd al eens oog in oog willen staan met kabouters? Ga dan op een avontuurlijke reistocht in het park Kabouterland. Je vindt dit park in het Drentse dorpje Exloo. Neem je kinderen hier mee naartoe voor een bijzonder dagje met kabouters, dieren, trollen en een grote buitenspeeltuin. Je weet zeker dat dit park in het geheugen geschrift zal blijven staan van je kleine dochter of zoon, want het is anders dan andere speeltuinen. Dool door een geheimzinnig konijnenhol waar je de kabouters van heel dichtbij bespiedt! Of maak een tocht door de trollengrot: dat zullen de kinderen zeker wel spannend vinden. In het hele Kabouterland liggen mysterieuze kabouterstenen verstopt. Laat je kinderen zoeken naar waar ze verscholen liggen! Tijdens de zoektocht spelen ze op de verschillende speeltoestellen zoals glijbanen, schommels of andere klimtoestellen. Het Drentse park heeft ook een overdekte speeltuin, zo kunnen de kinderen met slecht weer ook komen spelen. Voor de oudere bezoekers zijn er genoeg plekken waar ze even zitten en genieten van een hapje en een drankje. Wanneer je een bezoek gaat brengen aan het park, bekijk dan van tevoren welke voordelige arrangementen er allemaal zijn.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Kabouterland

Zuiderhoofdstraat 11
7875BW Exloo
Nederland

Contact

+31 (0)591-549843

Openingstijden en reserveren

Is Kabouterland open? Kijk op de website van Kabouterland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.