Met korting naar Kardinge

Wat is Kardinge?

Sportcentrum Kardinge te Groningen, hier staat beweging hoog in het vaandel. Het is hét grootste multifunctionele sportcentrum van ons land en dat is niet voor niets. Je kunt er zowel zwemmen, schaatsen, tennissen, squashen en skeeleren.

Kardinge reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kardinge beoordeling achter te laten.

Kardinge Groningen

Zin in een sportief uitje? Bezoek dan eens Kardinge Groningen. Sportscentrum Kardinge is namelijk een schaatsbaan, een zwembad en een tennishal in één. Zwemmen kan in het subtropisch zwemparadijs, maar het is ook mogelijk om baantjes te trekken in het 25 meterbad. Natuurlijk kun je in het zwembad van Kardinge ook zwemles volgen of meedoen aan aquafitness. Vind je het leuker om te schaatsen? Bind dan je ijzers onder en ga het de 400-meter baan op of ga rondjes schaatsen in de IJshockeyhal. Als je beter wilt leren schaatsen, dan kun je ook een cursus of een les nemen bij Kardinge. Voor een potje tennis of squash kun je ook terecht bij Kardinge. Er zijn in totaal zeven binnen- en buitenbanen en er zijn vier squashbanen aanwezig. Wil je leren tennissen? Dan kun je lessen nemen bij Tennisschool Smashing. Ben je toe aan nog een sportieve uitdaging? Ga dan het 4Mijl parcours op. Dit is een parcours voor hardlopers in het recreatiegebied Kardinge. Je kunt je bij Kardinge omkleden en douchen en als je wilt kun je het parcours combineren met een duikje in het zwembad. Sportieve mogelijkheden genoeg en voor ieder wat wils dus bij Kardinge!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Kardinge

Kardingerplein 1
9735AA Groningen
Nederland

Contact

503676767

Openingstijden en reserveren

Is Kardinge open? Kijk op de website van Kardinge voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.