Met korting naar Kartfabrique

Wat is Kartfabrique?

De Kartfabrique te Utrecht is een centrum voor Escape Room, Lasergame en kartplezier. Voor een uniek dagje uit met een groep vrienden of familie.

Kartfabrique reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kartfabrique beoordeling achter te laten.

Kartfabrique Utrecht

Liefhebbers van snelheid opgelet! Kartfabrique in Utrecht biedt je namelijk uren vertier op de kartbaan. In de lage wagentjes cross je over de baan. Natuurlijk is het de bedoeling om zo snel mogelijk bij de finish te komen, een heuse wedstrijd dus! Daar wordt zelfs de sloomste zondagsrijder nog een echte coureur van. Bovendien is karten heel veilig, de wagens zijn stabiel en het parcours is afgezet met autobanden. Zo bots je redelijk zacht en kun je flinke risico's nemen in de bochten. Omdat ook kinderen graag in de karts rijden, is er iedere dag een speciaal kindertijdstip, je kinderen nemen het dan op tegen andere kinderen en rijden in aparte wagens. Zo kunnen zelfs de kleintjes veilig de baan op! Daarmee leent de kartbaan zich ook uitstekend voor kinderfeestjes. Ook ouderen weten er echter een leuk feestje te bouwen, wat dacht je bijvoorbeeld van een feest met je collega's of een vrijgezellenfeest waarbij je elkaar flink uitdaagt op de baan! Voor alle mogelijkheden en bijzondere arrangementen inclusief maaltijden en andere verrassingen bekijk je de website van Kart Fabrique, je boekt dan ook direct het leuke uitstapje voor jezelf en je vrienden!

Mensen bezochten ook: ANAC Indoor Karting, IceKart Rucphen

Praktische informatie


Adres Kartfabrique

Westkanaaldijk 7
3542DA Utrecht
Nederland

Contact

302404040

Openingstijden en reserveren

Is Kartfabrique open? Kijk op de website van Kartfabrique voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.