Met korting naar Kasteel Hoensbroek

Wat is Kasteel Hoensbroek?

Kasteel Hoensbroek is een enorm groot slot in de Limburgse plaats Hoensbroek. Voor zowel ouders als voor kinderen is er in dit kasteel veel te beleven!

Kasteel Hoensbroek reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kasteel Hoensbroek beoordeling achter te laten.

Korting op Kasteel Hoensbroek tickets

Binnenkort een keer naar een historisch Kasteel in Hoensbroek? Uitmetkorting verzorgd kortingskaarten voor dit slot, waar vele oude ruimtes het verhaal van de Middeleeuwen vertellen. Een bezoek hoeft dus niet erg prijzig te zijn. Ga terug naar de 13e eeuw, het meest gedateerde deel van het kasteel komt zelfs uit de 1250. Van de bewoners uit het kasteel vind je nog een aantal schilderijen. In die tijd was het als ridder of rijksheer gebruikelijk om je in verf te laten vereeuwigen. Kom naar Limburg om dit alles te bewonderen - compenseer benzinekosten door een goedkopere entreeticket te kopen. Bij Uitmetkorting staan in ieder geval vele kortingen op een rij.

Kasteel Hoensbroek

Als een van de best bewaarde kastelen van Europa is Kasteel Hoensbroek voor ieder een belevenis. Het enorme slot heeft meer dan veertig ruimtes waar avonturen uit het verre verleden tot leven komen. Ga samen op zoek naar de geheime kamer van het kasteel, bekijk de prachtige balzaal of beklim de Middeleeuwse Kasteeltoren. Bezoek Kasteel Hoensbroek en voel je een echte ridder of prinses! Volg simpelweg de route uit de kasteel brochure of volg een spannende kasteel speurtocht. Naast het kasteel brochure waarin allerlei leuke weetjes staan over het kasteel, is elke kamer voorzien van een informatie over desbetreffende ruimte. Kortom een zeer leerzaam kasteel! De veertig prachtig ingerichte kasteel vertrekken brengen het oude leven weer terug. Bewonder de roemrijke zalen uit de achttiende eeuw met plafondschilderingen, kroonluchters en goud ingelijste afbeeldingen van de Gravin van Hoensbroek. Het oudste deel van het kasteel stamt uit 1250! Bekijk nu de actie op deze pagina en wie weet win jij wel gratis toegangskaartjes tot Kasteel Hoensbroek.

Mensen bezochten ook: De Fundatie, Fort Vechten, Kasteel De Haar, Kasteel Doorwerth, Loevestein, Muiderslot, Paleis Het Loo, Paleis Op De Dam, Paleis Soestdijk

Praktische informatie


Adres Kasteel Hoensbroek

Klinkertstraat 118
6433PB Hoensbroek
Nederland

Contact

045-5227272

Openingstijden en reserveren

Is Kasteel Hoensbroek open? Kijk op de website van Kasteel Hoensbroek voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.