Met korting naar Kasteelpark Born

Wat is Kasteelpark Born?

Kasteelpark Born, ligt in Limburg. Het is een dierenpark op het historische terrein van het vroegere kasteelpark Born.

Kasteelpark Born reviews

Op basis van 27 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kasteelpark Born beoordeling achter te laten.

Kasteelpark Born

Kasteelpark Born is een gezellig uitje met het hele gezin. Dit middelgrote dierenpark is aangelegd rondom de ruïne van het in 1930 door brand verwoeste Kasteel Born. Waar vroeger de siertuin en de moestuin lagen ravotten nu apen en grazen herten. Kasteelpark Born is een gezellige kleine dierentuin met de sfeer van een kinderboerderij: overzichtelijk en sfeervol. Hierdoor is een dagje naar Kasteelpark Born een leuk uitje met kinderen. Naast de vele dieren, zoals wasbeertjes, roofdieren, vele (watervogels) en kriebelige insecten zijn hier nog veel meer leuke dingen te zien en te doen. Op de grote kinderboerderij kun je de schapen en geiten aaien en tijdens de voederpresentaties leer je alles over de dieren. Ook zijn er niet dier-gerelateerde activiteiten: zo kun je met een speciaal 'kijkvenster' de roerige geschiedenis van het kasteel bekijken en is er in de speeltuin van het park heel veel te beleven. Daarnaast worden er ook regelmatig andere activiteiten georganiseerd in Kasteelpark Born, zoals markten en workshops. Je sluit je wandeling door het sfeervolle park af met een hapje en een drankje in horecagelegenheid 't Uulke of gaat gezellig picknicken in het park.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Kasteelpark Born

Kasteelpark 38
6121XK Born
Nederland

Contact

046-485190

Openingstijden en reserveren

Is Kasteelpark Born open? Kijk op de website van Kasteelpark Born voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.