Met korting naar Kasteeltuinen Arcen

Wat is Kasteeltuinen Arcen?

De kasteeltuinen van Arcen liggen rondom Kasteel Arcen. Een statig buitenhuis aan de rand van het dorpje Arcen. Ruim 32 vierkante meter vol met flora en fauna. Geniet van kleurrijke bloemen en planten en dwaal door een sprookjesachtige sferen.

Kasteeltuinen Arcen reviews

Op basis van 124 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kasteeltuinen Arcen beoordeling achter te laten.

Korting op Kasteeltuinen Arcen tickets

Kasteeltuinen Arcen is een geschikt dagje uit voor het hele gezin. De tickets zijn in vergelijking met soortgelijke parken gemiddeld geprijsd. Kinderen tot en met 3 jaar gaan gratis mee. Kinderen van 4 tot en met 17 jaar profiteren van korting, net als groepen vanaf 20 personen. Tevens profiteer je van korting als je een abonnement neemt of een familiekaart koopt. Met een abonnement heb je het gehele seizoen toegang tot Kasteeltuinen Arcen. Uitmetkorting.nl verzamelt aanbiedingen voor dit dagje uit. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina over Kasteeltuinen Arcen.

Kasteeltuinen Arcen

De Kasteeltuinen van Arcen zijn een natuurlijk dagje uit. Je dwaalt er door sprookjesachtige sferen en vindt er speciale bloemen en planten. Het kasteel op het landgoed stamt uit de 17e eeuw en geeft het geheel een sprookjesachtig geheel. Gespreid over de 32 vierkante meter vind je verschillende thema’s. Wandel door het Rosarium, hier zijn meer dan 8.000 rozen. Loop door Lommerrijk en geniet van kleine beekjes, watervallen en vijvers. Waan je in een subtropisch klimaat in Casa Verde en geniet van de geur van olijfbomen. Ook is er een Vallei met een Oosterse watertuin en de Rotstuin. In de tuinen kan je naast de tuin genieten van attracties, midgetgolfen en zijn er verschillende horeca gelegenheid. Ook vinden er met regelmaat evenementen plaats op het terrein. Door tickets te halen via Uitmetkorting.nl kan je flink bespaar je op je Kasteeltuin Arcen toegangskaartjes. Voordelige toegangskaartjes zijn altijd prettig. Mogelijk blijft er geld over voor een leuke souvenir uit de souvenir- en plantenwinkel.

Mensen bezochten ook: Cactus Oase, Hortus Botanicus, Hortus Botanicus Leiden, Keukenhof, Orchideeën Hoeve, Tuinen Van Appeltern, Vlindorado

Praktische informatie


Adres Kasteeltuinen Arcen

Lingsforterweg 26
5944BE Arcen
Nederland

Contact

077-4736020

Openingstijden en reserveren

Is Kasteeltuinen Arcen open? Kijk op de website van Kasteeltuinen Arcen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.