Met korting naar Kazemattenmuseum

Wat is Kazemattenmuseum?

Kazemattenmuseum is een educatief museum in het centrum van Middelburg. Het museum geeft een beeld van de geschiedenis, cultuur en verdediging van de stad. Er zijn verhalen en voorwerpen te zien over de tijd dat Middelburg belegerd werd en verdedigd moest worden. Zeker een bezoek waard!

Kazemattenmuseum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kazemattenmuseum beoordeling achter te laten.

Kazemattenmuseum Kornwerderzand

Het Kazemattenmuseum in Kornwerderzand is een leerzaam museum voor jong en oud. De bunkers zijn ingericht in de stijl van de meidagen van 1940 en zijn gebouwd tijdens de aanleg van de Afsluitdijk in 1930. Je komt hier van alles te weten over onder andere het dagelijks leven in de kazematten, de Duitse aanval in mei 1940, de luchtafweer, de wapens en het verzet. Neem deel aan een van de rondleidingen en stel alle vragen die in je op komen als de gids iets verteld. Maak wel een afspraak voor de rondleiding, zo weet je zeker dat je de rondleiding krijgt. Leer van alles..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Kazemattenmuseum

Afsluitdijk 5
8752TP Kornwerderzand
Nederland

Contact

0515-579453

Openingstijden en reserveren

Is Kazemattenmuseum open? Kijk op de website van Kazemattenmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.