Met korting naar Keukenhof

Wat is Keukenhof?

De Keukenhof in Lisse te Zuid-Holland is een verzameling van animatie voor jong en oud, maar vooral 32 hectare aan veelzijdige bloemen. Je beleeft er onder andere inspiratietuinen, bloemenshows en de tentoonstelling 'Tulpomania'. Voor kinderen is er een kinderboerderij, doolhof en een speeltuin. Dit evenement vindt plaats in en rondom Kasteel Keukenhof.

Keukenhof reviews

Op basis van 145 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Keukenhof beoordeling achter te laten.

Korting op Keukenhof tickets

De Keukenhof en korting: twee dingen die onlosmakelijk met Nederland verbonden zijn. Daarom verzamelen we op deze pagina alle kortingen voor deze bijzondere bloementuin rondom Kasteel Keukenhof in Lisse. Ieder jaar verandert het eeuwenoude landgoed in een kleurrijke bloemenzee. Wandel over de slingerende paadjes en geniet van duizenden bloeiende tulpen, narcissen en andere bolgewassen en laat je betoveren door de sprookjesachtige sfeer op het landgoed. Je doet hier bergen nieuwe ideeën op voor je eigen tuin. De Keukenhof is maar twee maanden per jaar geopend, dus wees er op tijd bij.

Keukenhof Lisse

De Keukenhof eert het Nederlandse sierteelt aan de hand van een bloemenshow. Binnen acht weken thuis laat de Keukenhof zien wat er zoal groeit op de Hollandse grond. Het is een combinatie tussen bloemenshows met unieke bloemensoorten zoals hyacinten, tulpen en andere bolbloemen en doe-activiteiten. Daarnaast kan je inspiratie opdoen voor je eigen tuin in de zeven inspiratie tuinen. Een heerlijke dag buiten in een opzwepende omgeving vol fleurigs. Wat is er dan zoal te doen? Zowel kinderen als ouderen kunnen zich hier vermaken. Kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht of naar de kinderboerderij. Volwassenen en ouderen hebben de mogelijkheid om heerlijk te vertoeven in één van de vijf originele restaurants; ieder heeft eigen unieke keuken. Ook worden er workshops verzorgd, rondleidingen over het terrein en kan je op de fluisterboot stappen. Verder zijn er door de acht weken heen verscheidene subevenementen te beleven waar de Keukenhof een aantal thema's behandeld. Een voorbeeld uit 2018: Liefde is... Kom jij jouw liefde voor de Nederlandse sierteelt ook ontdekken? Verkrijg jouw Keukenhof korting via uitmetkorting.nl, wij zorgen voor een verzameling van actuele kortingsacties voor iedereen. Doe er je voordeel mee!

Praktische informatie


Adres

Stationsweg 166A
2161AM Lisse
Nederland

Openingstijden

Kijk op de website van Keukenhof voor de actuele openingstijden.

Keukenhof Nieuws


Keukenhof ook wel de selfie-hotspot van Nederland
De Keukenhof gaat binnenkort weer 53 dagen open voor een miljoen bezoekers. Hier wordt speciale aandacht besteed aan het maken van selfies. De tuinen zijn dit jaar zo ingericht dat bezoekers tussen de tulpen selfies kunnen maken! (21-03-2018)
Tuinierfanaat en zangares Kim de Wilde fan van de Keukenhof
De zangares van Kids in America haalt veel heil uit tuinieren, in een zware periode werd dit één van haar hobby's. Ze komt van de zomer naar Nederland en spreekt haar liefde voor de Keukenhof en het Nederlandse publiek uit. (19-03-2018)
De Dokota 'Prinses Amalia' vliegt over de Keukenhof
De Keukenhof beleef je nu in vogelvlucht; letterlijk. In vrolijke kleuren zal de DC-3 Dokota vanaf 6 mei in de weekenden rondvluchten maken over de Keukenhof. rnHet is dus mogelijk de bollenvelden vanuit een ander perspectief te waarnemen in een historisch vliegtuig. rnrn (19-03-2018)