Met korting naar Keukenhof

Wat is Keukenhof?

Beleef de ultieme bloemenervaring in Keukenhof! De 32 hectare aan veelzijdige bloemen en animatie voor jong en oud, bieden een unieke ervaring voor iedereen. Geniet jij van de inspiratietuinen, bloemenshows en de tentoonstelling 'Tulpomania'? Of speel jij liever in de kinderboerderij, doolhof of speeltuin? Kortom, er is voor ieder wat wils! Met je Keukenhof tickets beleef jij deze prachtige plek die al jarenlang een bezoek waard is. Ervaar het magische van Kasteel Keukenhof en beleef een bijzondere dag!

Keukenhof reviews

Op basis van 198 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Keukenhof beoordeling achter te laten.

Korting op Keukenhof tickets

Onze website Uitmetkorting.nl biedt je dé kans om het meest bloemrijke landgoed van Nederland te bezoeken: de Keukenhof. Deze prachtige, kleurrijke tuin verandert ieder jaar weer in een sprookjesachtig landschap. Geniet van duizenden bolgewassen zoals tulpen en narcissen, die de grond bedekken. Ontdek de vele verschillende stijlen die deze tuin voortbrengt en laat je inspireren door de ideeën die je hier opdoet voor je eigen tuin. Heb je plannen om de Keukenhof te bezoeken? Zorg dan dat je op tijd bent. Deze bloementuin is maar twee maanden per jaar geopend. Bij ons vind je de voordeligste keukenhof tickets die er te vinden zijn, zodat je zo voordelig mogelijk het landgoed kunt bezoeken. De tickets voor de Keukenhof 2023 kun je alvast reserveren, zodat je zeker bent van je plekje. Geniet van deze unieke belevenis en bestel nu je tickets!

Keukenhof Lisse

De Keukenhof is een unieke plek om de Nederlandse sierteelt te bewonderen. Binnen acht weken laat de Keukenhof zien wat er zoal groeit op de Hollandse grond. Naast de bloemenshows met allerlei unieke bloemensoorten zoals hyacinten, tulpen en andere bolbloemen, worden er ook allerlei doe-activiteiten georganiseerd. Zo kan je inspiratie opdoen voor je eigen tuin in de zeven inspiratie tuinen en genieten van de vijf originele restaurants die ieder een unieke keuken hebben. Kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht of naar de kinderboerderij. Ook zijn er verscheidene subevenementen te beleven waar de Keukenhof een aantal thema's behandeld. Een dagje Keukenhof is een heerlijke ervaring in een opzwepende omgeving vol fleurigs. Voor alle leeftijden zijn er activiteiten te doen. Voor een bezoek aan de Keukenhof kun je een kaartje kopen voor een redelijke prijs. Je kan ook kiezen voor een combinatiekaartje, waarmee je ook toegang krijgt tot Landgoed Keukenhof. Zo kan je meerdere dagen genieten van de kleurrijke bloemenpracht.

Mensen bezochten ook: Cactus Oase, Hortus Botanicus, Hortus Botanicus Leiden, Kasteeltuinen Arcen, Orchideeën Hoeve, Tuinen Van Appeltern, Vlindorado

Praktische informatie


Adres Keukenhof

Stationsweg 166A
2161AM Lisse
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Keukenhof open? Kijk op de website van Keukenhof voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.