Met korting naar KidZcity

Wat is KidZcity?

Overdekt klimmen en klauteren, KidZcity Utrecht leent zich perfect voor eindeloos speelplezier. Een ballenbak, loopauto’s en speelhuisjes maken dit allemaal mogelijk!

KidZcity reviews

Op basis van 44 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw KidZcity beoordeling achter te laten.

KidZcity Utrecht

In de drukke stad is het soms lastig om je kind lekker buiten te laten spelen. Op andere dagen gooit het weer misschien wel roet in het eten. Gelukkig weet KidZcity hier raad mee! Kom daarom naar een overdekte speeltuin om de kinderen te verrassen. KidZcity in Utrecht is zo'n indoor speelplek waar kinderen helemaal los kunnen gaan. Er zijn namelijk allerlei leuke dingen voor ze te doen en dus vermaken ze zich hier opperbest. Overal is aan gedacht en de vele attracties bieden plezier voor jong en oud. Ze zijn namelijk afwisselen van aard en voor elke leeftijd is er iets leuks te doen. De kleintjes hebben bijvoorbeeld hun eigen hoek. Zo spelen zij rustig en onbezorgd zonder gestoord te worden door oudere kinderen. Dit doen zij in de 'Pamperhoek'. Hier zijn onder andere loopauto's, een ballenbak, speelhuisjes en een terras voor de ouders. Zo houd je de kinderen in de gaten terwijl zij fijn spelen. En voor de oudere kinderen is er natuurlijk ook van alles te doen bij KidZcity. Er is een hoge glijbaan, een speelkasteel, een kindertheater en een safaritrein. Kom met het hele gezin naar de speeltuin in Utrecht en ontdek welke andere dingen er allemaal nog te doen zijn!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres KidZcity

Vlampijpstraat 79
3534AR Utrecht
Nederland

Contact

030-2420042

Openingstijden en reserveren

Is KidZcity open? Kijk op de website van KidZcity voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.