Met korting naar Kinderboekenmuseum

Wat is Kinderboekenmuseum?

Het Kinderboekenmuseum in Den haag is een museum vol met kinderboeken en leuke weetjes over kinderboeken. In dit museum leren kinderen op een interactieve manier over de sprookjeswereld die schuilgaat achter kinderboeken.

Kinderboekenmuseum reviews

Op basis van 22 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kinderboekenmuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Kinderboekenmuseum tickets

Sprookjes horen niet duur te zijn. Stap nu samen met je kinderen voordelig in de sprookjeswereld van de Nederlandse literatuur! Bezoek het Kinderboekenmuseum met voordeel door een van onze actuele kortingsbonnen. Een dagje uit is al duur genoeg, maar niet via ons. Alle actuele kortingsacties van het Kinderboekenmuseum vind je op deze pagina! Voor kinderen is een bezoek aan dit museum goed voor de ontwikkeling. Ook voor ouders is het een interessant museum, eigenlijk een korte reis terug in de tijd. Bezoek het Kinderboekenmuseum met korting en speel, ontdek en geniet met het hele gezin.

Kinderboekenmuseum Den Haag

In dit museum kunnen kinderen ontdekken, beleven en zelf de mooiste verhalen maken. Het museum wil kinderen op een interactieve manier kennis laten maken met jeugdliteratuur. Er worden interactieve tentoonstellingen gegeven waar kinderen schrijvers, tekenaars en verhaalfiguren kunnen ontmoeten. Het is een museum die alles in huis heeft om een leuke en inspirerende dag voor kinderen te maken. Welk kind vindt het niet leuk om Dolfje Weerwolfje, Pippie Langkous en Minoes te ontmoeten? De bekende kinderserie Ik Ben Kikker wordt bijvoorbeeld op een liefdevolle manier tentoongesteld. Kinderen leren in deze tentoonstelling, net als in de boeken, over de grote emoties als liefde, angst en blijdschap. Doordat dit een heel interactief museum is worden kinderen zich bewust van de sprookjeswereld die schuilgaat achter boeken. Ben je opzoek naar een leuk maar ook leerzaam dagje uit met het hele gezin? Schrijf je in op de website Uitmetkorting.nl en bezoek het museum dan ook met korting.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Kinderboekenmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5
2595BE Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)70-3339666

Openingstijden en reserveren

Is Kinderboekenmuseum open? Kijk op de website van Kinderboekenmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.