Met korting naar Klimrijk

Klimrijk reviews

Op basis van 20 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Klimrijk beoordeling achter te laten.

Klimrijk Veldhoven

Klimrijk Brabant is buitengewoon avontuurlijk. In dit ecologische klimbos klim je tussen de bomen, duik je op de grond tijdens een lasergame, ontsnap je uit escape rooms, cross je door de bossen met een Gokart en beleef je nog veel meer activiteiten! Klimrijk vind je in de prachtige bossen van Veldhoven. Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag midden in de natuur.
Vermaak je in de speeltuin of leg meteen een compleet parcours af. Dit is de ideale plek om verjaardagsfeestjes van een stoere jongen te vieren of meisjes angsten te laten overwinnen. Een ideale plek voor schoolreisjes, verjaardagsfeestjes of familie-uitjes. Want niet alleen als kind voel je je als aap in het bos. Ook als volwassene slinger je makkelijk door de touwen, abseil je en klauter je naar een top. Boek nu een van de arrangementen en ga samen met je collega's de uitdaging aan. Tijdens alle activiteiten is er professionele begeleiding aanwezig dus bang zijn is niet nodig. Alles gebeurt onder strikte veiligheidsvoorwaarden. Waag die sprong in het diepe en geniet van de overwonnen angsten. Na het zwieren en zwaaien geniet je na met een heerlijke lunch of een goede barbecue voor de nodige nieuwe energie. Wil je iets minder spannends? Ga dan wandelen of steppen met collega's. Ook deze activiteiten zijn te boeken in een arrangement. Geniet van de buitenlucht, het prachtige bos en de vrijheid hoog in de bomen. Veel plezier!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Klimrijk

Turfweg 9
5504RL Veldhoven
Nederland

Contact

402556545

Openingstijden en reserveren

Is Klimrijk open? Kijk op de website van Klimrijk voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.