Met korting naar Kölner Zoo

Wat is Kölner Zoo?

De Kölner Zoo is de dierentuin van de Duitse stad Keulen. De Zoo bestaat al sinds 1860 en heeft een grote collectie dieren, waaronder grizzlyberen, tijgers en heel veel apensoorten.

Kölner Zoo reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kölner Zoo beoordeling achter te laten.

Korting op Kölner Zoo tickets

De Kölner Zoo is een leuk dagje uit met kinderen, maar ook als je gewoon gek bent op dieren! Plan een datum en sleep je entreeticket met korting in de wacht. Iets wat gemakkelijk lukt via Uitmetkorting.nl. Op deze pagina vind je namelijk actuele kortingsacties waardoor je alleen, met je partner of met het gehele gezin een goedkoop dagje uit kan. Een dagje naar de Kölner Zoo is voor iedereen leuk, van jong tot oud! Bezoek de pinguïns of zwaai naar de giraffen. Dieren genoeg in deze authentieke dierentuin. Wie weet win je wel gratis toegangstickets tot deze beregezellige dierentuin in Keulen!

Kölner Zoo Keulen

Eén van de oudste en mooiste dierenparken van Duitsland is de Kolner Zoo in Keulen. In de Keulse dierentuin wonen ongeveer 10.000 dieren, over zo'n grote collectie dieren beschikt geen enkele andere dierentuin in Duitsland.
In de grote collectie dieren vind je onder andere de exotische okapi's, alpaca's, paradijsvogels en miereneters. Natuurlijk kunnen in de collectie ook leeuwen en olifanten niet ontbreken. Het olifantenverblijf is overigens heel bijzonder. Het is namelijk het grootste ten Noorden van het Alpengebied. In het apenhuis, het aquarium, regenwoudhuis en het bijzondere hippohuis van de nijlpaarden, hebben de dieren alle ruimte om wat lichaamsbeweging te krijgen.
Wanneer je meer informatie wilt over de dieren, hoef je geen encyclopedie mee te nemen. Je kunt deelnemen aan een begeleide bezichtiging van het park. Onder leiding van een ervaren gids leer je meer over de dieren, hun leven in het dierenpark en hun leven in de vrije natuur. De rondleidingen duren anderhalf uur en in de prijs zit het toegangskaartje al verwerkt. Na de rondleiding struin je dus nog uren door de dierentuin. Er zijn verschillende rondleidingen door het grote park. Leer je liever meer over het aquarium, of over de leeuwen? Dat is allemaal mogelijk! Kom jij binnenkort het hipphohuis bezoeken? Zet je bezoek aan de Kölner Zoo vast in de agenda: kortingstickets sleep je in de wacht via Uitmetkorting.nl! Er zijn een tal aan mogelijkheden, veilingen, de Dagje-Uit-Quiz en nog veel meer beestachtige kortingen.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Kölner Zoo

Riehler Strasse 173
50735 Keulen
Duitsland

Contact

+49 (0)221-56799100

Openingstijden en reserveren

Is Kölner Zoo open? Kijk op de website van Kölner Zoo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.