Met korting naar KreaDoe

Wat is KreaDoe?

Kreadoe is een jaarlijkse hobbybeurs in Utrecht. Je vindt er alles op het gebied van handwerken en knutselen: van haken tot scrapbooken en van schilderen tot taarten versieren.

KreaDoe reviews

Op basis van 53 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw KreaDoe beoordeling achter te laten.

Korting op KreaDoe tickets

Struin, neus en vind alles voor je hobby op deze hobbybeurs! Een hobby kan al duur genoeg zijn, dus hebben wij het internet afgestruind om voor jou goedkope toegangskaartjes voor de KreaDoe te vinden. Op deze pagina vind je aanbiedingen en acties voor een voordelige toegang tot KreaDoe. Deze jaarlijkse beurs wordt één keer per jaar in Utrecht georganiseerd. Dus ben je een echte creatieveling? Dan kan en mag je deze beurs eigenlijk niet missen. Bestel hier snel en gemakkelijk je voordelige toegangskaarten en geniet alleen of samen met een vriendin van een voordelige toegang tot de KreaDoe!

KreaDoe Utrecht

Kreadoe, ook wel bekend als CreaDOe, is een hobbybeurs in Utrecht. Het evenement voor kunstzinnige vrijetijdsbesteding laat je kennis maken met allerlei leuke creatieve hobby's. Denk hierbij aan het maken van plakboeken, poppen en beren, sieraden, keramiek, tuindecoraties, origami, stempel, kleding en schilderijen. Heb je nog een paar uurtjes over? Dan vind je hier ongetwijfeld een leuke nieuwe hobby. Daarnaast bekijk je er demonstraties en doe je mee aan workshops. Er komen heel veel verschillende hobby's voorbij in de workshops. De beurs heet niet voor niets KreaDoe. Je gaat hier niet alleen winkelen, maar ook lekker zelf aan de slag! Leer zelf kralen of een collage maken, ontdek je talent voor borduren, haken of breien of probeer een compleet onbekende hobby, zoals vilt maken of mozaïeken. Er is voor ieder wat wils! Ook als je al creatief bezig bent is KreaDoe een leuke evenement. Bij KreaDoe in de jaarbeurs Utrecht komen alle creatieve hobby's aan bod, ook als het om materialen gaat. Je koopt hier voordelige benodigdheden voor je hobby, vaak met een aantrekkelijke beurskorting. KreaDoe is een leuk uitje voor jong en oud. Ga met de kinderen of met je vriendinnen groep. Na afloop van het shoppen en knutselen geniet je van een lekker kopje koffie in het café. Verzeker jezelf van een entreebewijs voor KreaDoe (mét korting) via Uitmetkorting.nl, mis de hobbybeurs van Utrecht niet!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres KreaDoe

Jaarbeursplein
Utrecht
Nederland

Contact

+31 (0)30-2955911

Openingstijden en reserveren

Is KreaDoe open? Kijk op de website van KreaDoe voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.