Met korting naar Kunstijsbaan Breda

Wat is Kunstijsbaan Breda?

Nederlanders staan bekend om hun schaatstalent! Word jij de nieuwe Rintje Ritsma of Ireen Wüst, kom naar Kunstijsbaan Breda en ontdek je talent.

Kunstijsbaan Breda reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kunstijsbaan Breda beoordeling achter te laten.

Korting op Kunstijsbaan Breda tickets

Kom voordelig schaatsen bij Kunstijsbaan Breda. Deze ijsbaan heeft verschillende banen en is toegankelijk voor iedereen! Je kunt hier zelfs lessen volgen, nu allemaal voordelig via Uitmetkorting.nl. Op deze pagina vind je namelijk verschillende kortingsacties, vouchers of veilingen waardoor je flink kunt besparen op je Kunstijsbaan Breda toegangskaarten. Beleef een dag vol met schaatsplezier en bespaar nu op je kaartjes. Zo blijft er nog wat geld over om na je schaatsavontuur rustig bij te komen met een warme chocolademelk in het restaurant. Dus wacht niet langer en geniet van een voordelig dagje ijspret via Uitmetkorting.nl!

Kunstijsbaan Breda

Razendsnel rondjes draaien of rondes rijden: het kan allebei op Kunstijsbaan Breda! Kunstschaatsers en hardrijders zijn welkom hier in Breda. Dit kun je doen als een gezellig middagje uit, maar ook in de vorm van lessen. Wil je leren dansen op het ijs? Jolly Icesports geeft hier lessen. Dit is de kunstschaatsspecialist in Nederland. Ze werken met jong en oud, recreant en topsporter. Ze laten je ook kennis maken met de sport in de vorm van een clinic, kidsparty of schaatsevenement. Bekijk of probeer je het eerst gewoon even, daarna kun je bepalen of het iets voor je is. Ben je meer van het schaatsen zonder poespas zoals pirouettes en lifts? Wellicht is het rijden op noren iets voor je. Trainingen en lessen hierin worden verzorgd door Duosport. Bind de ijzers onder en bekijk of je het in je hebt! In de bochten overstappen en op de rechte stukken hard gaan; wellicht ben je een talentvol schaatser. Je kunt hier ook oefenen op niveau, waar je aan de slag gaat met je techniek. Als je nog maar weinig ervaring hebt zijn deze lessen fijn om de basis te leren. Niet iedereen groeit op in een koud winters klimaat met natuurijs. Tegenwoordig is het vaak onzeker of het dit jaar lukt om de noren onder te binden in de buitenlucht. Op een indoor schaatsbaan kun je gelukkig alsnog terecht voor schaatspret! Wat Uitmetkorting.nl betreft kan de ijs- en schaatspret direct beginnen: kortingstickets in vele soorten en maten zijn te boeken via deze pagina. Ga voordelig met het hele gezin op stap naar de ijsbaan en vlieg over het ijs. Een dagje uit hoeft niet duur te zijn.

Mensen bezochten ook: De Scheg, FlevOnice, IJsbaan Twente, IJssportcentrum Eindhoven, Jaap Edenbaan, Sportiom, Thialf, Triavium

Praktische informatie


Adres Kunstijsbaan Breda

Terheijdenseweg 506
4826AB Breda
Nederland

Contact

+31 (0)76-5723010

Openingstijden en reserveren

Is Kunstijsbaan Breda open? Kijk op de website van Kunstijsbaan Breda voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.