Met korting naar Laco

Wat is Laco?

Laco is een sportcentrum gelegen in het zuiden van ons land, namelijk in het Limburgse Geleen. Het sportcentrum stimuleert verschillende vormen van sport, zwemmen, fitness maar ook schaatsen. Laco, een leuke locatie voor sportieve beleving!

Laco reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Laco beoordeling achter te laten.

Laco Geleen

Sporten is niet alleen inspannend, maar kan ook erg ontspannend zijn. Voor een dagje sportief vermaak is Sportcentrum Glanerbrook in Geleen een prima keus. Je kunt bij Laco Glanerbrook namelijk deelnemen aan allerlei sportieve activiteiten. Zo heeft het sportcentrum een zwembad, een fitnessruimte, een buitenbad, diverse sporthallen, een overdekte schaatsbaan, een skeeler- en wielerbaan en een 400-meter schaatsbaan. Er is dus letterlijk voor ieder wat wils. Het zwembad is leuk voor jong en oud. Laco heeft dan ook een groot aanbod van zwemactiviteiten. Zo kun je er knuffelzwemmen, zwemmen voor je zwemdiploma, meedoen aan diverse aquasporten, therapeutisch zwemmen of gewoon voor de lol zwemmen natuurlijk. Wil je leren schaatsen? Neem dan schaatsles bij Laco. Je krijgt dan natuurlijk les van professionele instructeurs en je wordt ingedeeld in een groep mensen die hetzelfde niveau hebben als jij. Uiteraard kan er ook recreatief geschaatst worden in de ijshal of op de buitenbaan. Schaatsen kun je zelf meenemen of huren. Wist je dat je op vrijdagavond ook kunt discoschaatsen? Een ander feitje: de schaatsbaan is overdekt! Als je intensief aan je lichaam wil werken dan is de fitness iets voor jou. Er zijn tal van mogelijkheden bij het fitness centrum van Laco. Zo kun je individueel trainen of meedoen aan groepslessen.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Laco

Kummenaedestraat 45
6165BT Geleen
Nederland

Contact

464746988

Openingstijden en reserveren

Is Laco open? Kijk op de website van Laco voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.