Met korting naar Land Van Jan Klaassen

Wat is Land Van Jan Klaassen?

Gelegen in Braamt, een klein dorpje net onder Doetinchem, vind je Het Land van Jan Klaassen. Deze familie speelpark heeft een binnen- en buitenspeeltuin en uiteraard ook een poppenkast voor de geliefde Jan Klaassen.

Land Van Jan Klaassen reviews

Op basis van 58 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Land Van Jan Klaassen beoordeling achter te laten.

Korting op Land Van Jan Klaassen tickets

In vergelijking met andere parken is de entreeprijs van Het Land van Jan Klaassen goedkoop. Online bestellen levert korting op. Ook 65 plussers profiteren van een aantrekkelijke korting. En als je kind jarig is, mag hij of zij zelfs gratis naar binnen! Het park is zeer geschikt voor kinderen en daarom leent het zich uitstekend voor schoolreisjes en kinderfeestjes. Via Uitmetkorting.nl blijf je op de hoogte van actuele acties. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina van Het Land van Jan Klaassen. Doe mee aan de win-actie, speel mee met een veiling of neus wat rond op de pagina en val in de prijzen.

Land Van Jan Klaassen Braamt

Het Land van Jan Klaassen heeft alle ingrediënten voor een familie dagje uit. Je vindt er een grote buitenspeeltuin met waterpark, een binnen speeltuin en uiteraard ook poppenkast voorstellingen. Het park richt zich op peuters, kleuters en jonge kinderen. Glijbanen, klimrekken, schommels, trampolines, springkussens je vind het allemaal in de grote buitenspeeltuin van Jan Klaassen. Dan is er ook nog een groot waterpark, een piratenschip en een kabouterdorp. Voor de wat oudere kinderen is spookhuis of een matjes glijbaan. De binnenspeeltuin bestaat uit twee verdiepingen. Kinderen kunnen er naar hartenlust klimmen en klauteren. Voor de wat oudere kinderen is er een klimwand,waar kleine kinderen kunnen spelen in de blokkenhoek. Ook aan ouders is gedacht met loungeplekken en genoeg horecavoorzieningen. Profiteer via Uitmetkorting.nl nu gemakkelijk en snel van voordeel op je entreekaarten voor Het Land van Jan Klaassen.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Land Van Jan Klaassen

Gildeweg 6
7047AR Braamt
Nederland

Contact

0314-684777

Openingstijden en reserveren

Is Land Van Jan Klaassen open? Kijk op de website van Land Van Jan Klaassen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.