Met korting naar Landgoed Hoenderdaell

Wat is Landgoed Hoenderdaell?

Landgoed Hoenderdaell, gelegen in Anne Ter Heijden, is een enorme fruitboomgaard met een prachtig landschap. Het is een populaire locatie voor campings, wandelingen, vogel- en diphtipobservatie. Er is ook een grote verzameling bloemen, planten en struiken, waaronder heesters, klein hout en kruiden. De tuinen en vijvers op het landgoed zijn een bezoek waard. Bovendien zijn er veel recreatiemogelijkheden, waaronder sportvelden, speeltuinen, midgetgolfbaan en nog veel meer. Een echt paradijs voor elke natuurliefhebber!

Landgoed Hoenderdaell reviews

Op basis van 104 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Landgoed Hoenderdaell beoordeling achter te laten.

Landgoed Hoenderdaell Anna Paulowna

Landgoed Hoenderdaell is een bijzonder dierenpark in de Noord-Hollandse polder. Een groot deel van het landgoed is kosteloos te bezoeken. Je maakt een gratis wandeling door het stiltegebied, terwijl de edelherten en emoes je nieuwsgierig nakijken. Voor een bezoek aan de tropenkas, het apeneiland, de roofvogelshow en de verblijven van Stichting Leeuw is een entreekaartje wel vereist. Als er korting beschikbaar is voor het Landgoed, zie je dat op deze pagina. Dit zal niet vaak het geval zijn. Het is goed om te weten dat je met je entreekaartje ook Stichting Leeuw steunt. Zij vangen verwaarloosde leeuwen en tijgers op en zetten ze indien mogelijk uit in het wild. Een bezoek aan Hoenderdaell is dus niet alleen een leuke dag, maar ook een donatie aan een goed doel.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Landgoed Hoenderdaell

Van Ewijckskade 1
1761JA Anna Paulowna
Nederland

Contact

0223-531388

Openingstijden en reserveren

Is Landgoed Hoenderdaell open? Kijk op de website van Landgoed Hoenderdaell voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.