Met korting naar Limburgs Museum

Wat is Limburgs Museum?

Het Limburgs Museum in Venlo is een echt familiemuseum. Je kunt hier alles ontdekken over de geschiedenis van Limburg. Het is een spannende en interactieve ontdekkingstocht door de tijd.

Limburgs Museum reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Limburgs Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Limburgs Museum tickets

Voor degene die het nog niet wisten, je kunt nu voordelig door de tijdreizen! Hoe? Nou via uitmetkorting.nl! Wij hebben de meest actuele kortingsacties voor je tijdreis, door de geschiedenis van Limburg, klaarstaan. Op onze pagina vind je allerlei kortingsbonnen voor een voordelig bezoekje aan het Limburgs museum. Wij van uitmetkorting.nl doen er namelijk alles aan om je museumbezoek zo voordeliger mogelijk te maken. Het Limburgs Museum is een familiemuseum vol met beeld en geluid over de geschiedenis van Limburg. Zeer interessant, dus bestel je entreetickets nu snel met korting en reis voordelig door de Limburgse tijd.

Limburgs Museum Venlo

In dit museum wandel je letterlijk door de tijd. In de vaste presentaties wandel je door de geschiedenis van Limburg. Van Neanderthaler tot nozem, Romeinse soldaat tot Limburger. In dit museum wordt een kwart miljoen jaar collectieve geschiedenis op een interactieve manier gepresteerd. Het is een leerzame tijdreis voor jong en oud! Bezoek het multimediaal theater en wordt overrompeld met beeld, geluid en theatereffecten en zie 150.000 jaar Limburgse geschiedenis in 25 minuten. Daarnaast zijn er altijd verrassende wisseltentoonstellingen en worden er regelmatig spraakmakende activiteiten georganiseerd. Op de site van het Limburgs Museum vind je een actuele activiteiten agenda met al het leuks wat gaat komen! Even uitrusten van je tijdreis? In het Museumcafé kan je rustig bijkomen en gezellig napraten. Het is een familierestaurant met lekkere dorstlessers en verrassende (kinder)gerechten. Win nu gratis toegangskaartjes tot het Limburgs Museum en leer meer over de geschiedenis van Limburg. Verkrijg nu Limburgs Museum korting en wandel onder andere door Limburg anno de Derde Eeuw.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Limburgs Museum

Keulsepoort 5
5911BX Venlo
Nederland

Contact

+31 (0)77-3522112

Openingstijden en reserveren

Is Limburgs Museum open? Kijk op de website van Limburgs Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.