Met korting naar Loveland

Wat is Loveland?

Loveland is een dance festival wat ieder jaar eind zomer plaatsvind te Sloterpark in Amsterdam. Er worden verscheidene stijlen dance & techno gedraaid en het heeft zes podia, zowel tussen de bossen als op open velden.

Loveland reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Loveland beoordeling achter te laten.

Loveland Amsterdam

Laat je meevoeren door de beats, geniet van de zon, straal en feel the love! Tijdens het Loveland Festival staat niks anders centraal dan de muziek, de sfeer en natuurlijk de liefde. Lekker dansen, wijntjes drinken, genieten van de zon en elkaar en natuurlijk van de muziek. Of je nu liefhebber bent van club, lounge of stevigere dance, je vindt hier voor elk wat wils. Bekijk de aftermovie op de website van de vorige editie om een beeld te krijgen van hoe het festival is en bepaal aan de hand van de line-up voor de komende editie of je het festival wilt bezoeken of niet. Als je dan toch op de website bent, boek dan direct je tickets, spijt zul je niet krijgen. Op het festivalterrein Sloterpark in Amsterdam vind je verschillende podia met diverse soorten dancemuziek. Geniet van stevige stampers, house of techno en beleef de dag van je dromen. Grote namen als Fedde Le Grand, Ron Carroll en Tom Trago traden eerder op het festival op. Wie weet zitten er dit jaar wel weer zulke toppers bij de line-up en ga jij een heerlijke, hopelijk zomerse, dag tegemoet met ook nog eens goede muziek. Veel dansplezier.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Sensation

Praktische informatie


Adres Loveland

Sloterpark
Amsterdam
Nederland

Contact

020-6894714

Openingstijden en reserveren

Is Loveland open? Kijk op de website van Loveland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.