Met korting naar Maastricht Underground

Wat is Maastricht Underground?

Maastricht Underground, beleef de stad vanuit een ander perspectief. Maastricht Underground staat ook wel voor grotten, een fort en kazematten uit de oorlog. Een prachtig stuk natuur en geschiedenis in de Limburgse stad.

Maastricht Underground reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Maastricht Underground beoordeling achter te laten.

Maastricht Underground

Wil jij de stad Maastricht wel eens van een andere kant bekijken, boek dat een rondleiding bij Maastricht Underground. Hier duik jij namelijk letterlijk onder de grond en bezoek je één van de grotten die de stad rijk is. Je leert hier niet alleen over het ontstaan van de grotten maar ook over de vele strategische voordelen van het ondergrondse gangenstelsel. Ben je bang om af te dalen, kies dan voor een andere rondleiding. Zo bezoek je een oud fort uit de achttiende eeuw en leer je van alles over de bouw, de ligging en de functie van het gebouw. Bij Maastricht Underground is er namelijk aandacht voor allerlei aspecten van de Limburgse stad. Ben je geïnteresseerd in het leger dan is een bezoek aan de kazematten misschien meer iets voor jou. Dit zijn oude bunkers van waaruit de vijand beschoten werd. Een belangrijk aspect van de verdediging van de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog maar ook ver daarvoor. Waar je ook voor kiest, er zit altijd een rondleiding tussen die past bij jouw wensen. Op verschillende locaties in de stad begint jouw reis door het verleden van Maastricht. Voor kinderen zijn er speciale tochten en workshops te doen.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Contact

043-3252121

Openingstijden en reserveren

Is Maastricht Underground open? Kijk op de website van Maastricht Underground voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.