Met korting naar Madurodam

Wat is Madurodam?

Zie alle hoogtepunten van Nederland bij Madurodam in Den Haag. Deze miniatuurstad vertelt je alle verhalen van Nederland heeft verschillende doe-dingen en attracties. Opgedeeld in drie gebieden; WateRijk, StedenRijk en VindingRijk leer en zie je hier alles van Nederland.

Madurodam reviews

Op basis van 45 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Madurodam beoordeling achter te laten.

Korting op Madurodam tickets

In Madurodam bekijk je in één dag heel Nederland! Dat is natuurlijk veel goedkoper dan met de auto het hele land rondreizen. Toch doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je nog goedkoper naar Madurodam gaat. Door het hele net af te speuren naar korting op de kaartjes. Op deze pagina vind je alle huidige kortingen en aanbiedingen voor het park. Is er momenteel geen korting te zien op deze pagina? Dan is het nog steeds voordeliger om online kaartjes te kopen en deze zelf uit te printen. Bovendien hoef je dan niet in de rij voor de kassa te staan.

Madurodam Den Haag

Meer dan 700 maquettes van gebouwen uit Nederland vind je bij miniatuurstad Madurodam. Alle elementen van Nederland vind je terug in dit attractiepark in Den Haag. Zie woonwijken, havengebieden, een luchthaven, kanalen en natuurgebieden. Je ziet het allemaal in het klein bij Madurodam. Er zijn in het park verschillende interactieve onderdelen waarmee kinderen zelf op ontdekkingsreis kunnen. Maak je eigen 3D miniatuur, bescherm Nederland tegen het water, wekt windenergie op, regel het havenverkeer en voel hoe het is om een piloot te zijn. Het park heeft allerlei interactieve attracties waar kinderen spelenderwijs meer leren over nederland. Ook heeft Madurodam een speeltuin en er zijn er dagelijks activiteiten. Het park is toegankelijk voor mensen in een rolstoel, huisdieren en buggies. Even ontspannen van alle indrukken kan in het restaurant of op het terras. Houd deze pagina goed in de gaten voor de hoogste kortingen op je entreekaartjes. Voordelige toegangskaartjes tot Madurodam vind je namelijk bij Uitmetkorting.nl.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Madurodam

George Maduroplein 1
2584RZ Den Haag
Nederland

Contact

070-4162400

Openingstijden en reserveren

Is Madurodam open? Kijk op de website van Madurodam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.