Met korting naar Malkenschoten

Wat is Malkenschoten?

Het kinderspeelparadijs in het Gelderlandse Apeldoorn, ook wel Malkenschoten. Bekijk lieve boerderijdieren en beleef de meest uiteenlopende attracties. Bekijk er zowel klim- en kleuterparcours, midgetgolf, trampolines, junglepaden en nog veel meer.

Malkenschoten reviews

Op basis van 17 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Malkenschoten beoordeling achter te laten.

Korting op Malkenschoten tickets

Bij kinderparadijs Malkenschoten worden zeer schappelijke entreeprijzen gevraagd. In de wintermaanden is deze zelfs bijna de helft goedkoper dan de prijzen die je betaald in het voorjaar en de zomer. Kinderen onder de 2 jaar mogen gratis naar binnen. Als je vaker wilt komen is een jaarabonnement een zeer voordelige keuze. Dit bespaart veel geld. Bij groepen van 20 personen of meer wordt er korting op de entreeprijs gegeven. Ook als je een kinderfeestje organiseert bij Malkenschoten zijn er voordelige arrangementen te boeken. Deze arrangementen zijn inclusief entree, kindermenu en een begeleider heeft gratis toegang. Via Uitmetkorting.nl blijf je altijd op de hoogte van de beste acties om geld te besparen.

Malkenschoten Apeldoorn

Voor een dag vol spelplezier en dierenliefde ben je bij Malkenschoten aan het juiste adres. Dit kinderparadijs in Apeldoorn combineert het leuke van spelen met het schattige van dieren. Het park heeft namelijk ruimte voor verschillende attracties maar ook voor verschillende dierenverblijven. Welk kind is er nou niet gek op dieren én spelen? Er zijn hier veel dieren te bekijken, sommigen mogen zelfs aangeraakt worden. Voer de eendjes in de eendenvijver, aai de schapen en geitjes op het veldje of ga kijken bij de visvijver. Maar er zijn ook wat bijzondere dieren in Malkenschoten zoals Wallabies, Alpaca's en Nandoes. Voor de kinderen die niet snel griezelen zijn er glibberige reptielen en bijen. Wissel de bezoekjes aan de diertjes af met het spelen in één van de attracties. Vanuit het Uitkijkpunt Belvedère zie je precies waar alles in het park te vinden is. Ontdek het doolhof, loop door het verborgen Junglepad of bouw een eigen plankhut! Bij Malkenschoten heb je ook een waterparcours, kun je waterfietsen op een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Naast al die activiteiten zijn er op het park in Apeldoorn ook genoeg locaties waar je even iets eet of drinkt.

Praktische informatie


Adres

Dubbelbeek 4
7333NJ Apeldoorn
Nederland

Contact

055-5332803

Openingstijden en reserveren

Is Malkenschoten open? Kijk op de website van Malkenschoten voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.