Met korting naar Margriet Winter Fair

Wat is Margriet Winter Fair?

Margriet Winter Fair is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door vrouwenblad Margriet. De meerdaagse beurs staat in het teken van lifestyle, mode en wonen.

Margriet Winter Fair reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Margriet Winter Fair beoordeling achter te laten.

Korting op Margriet Winter Fair tickets

Eén keer per jaar wordt de Margriet Winter Fair georganiseerd; hét overdekte winterfeest van Nederland. Kom met je vriendinnen, moeder, zus of collega alvast in de stemming voor de feestdagen en laat je inspireren voor een geweldige decembermaand! Op de Margriet Winter Fair komen de laatste mode- en lifestyle trends voorbij, worden verschillende workshops gegeven en proef je alvast verrassende feestgerechten. Op Uitmetkorting.nl vind je actuele kortingen op tickets voor de Margriet Winter Fair. Trakteer jezelf en een vriendin op een bezoek aan dit jaarlijkse winterfeest door gebruik te maken van de acties op onze pagina. Je kunt ook meedoen aan onze Dagjeuitquiz om kans te maken op gratis kaartjes. Zo maak je deze dag niet alleen magisch, maar houd je ook nog geld over voor je kerstinkopen!

Margriet Winter Fair 's-Hertogenbosch

De Margriet Winter Fair brengt jou al in November in de stemming voor de feestdagen! Het jaarlijks terugkerende, gezellige winterfeest vindt plaats in de bijzondere en overdekte Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. De Brabanthallen zijn voor de gelegenheid omgetoverd tot een magisch winterpaleis waar je heerlijk kunt wandelen langs de tientallen kraampjes, tal van activiteiten kunt meemaken en workshops volgen. Je vindt er van allerlei leuke artikelen en workshops op het gebied van mode, beauty, artiesten, kerst en culinair genieten. Dat is leuk: cadeautjes shoppen, genieten en inspiratie opdoen met je moeder, zus, vriendin of dochter! Er zijn bekende modemerken aanwezig en je slaagt hier ook goed op het gebied van lifestyle producten. De workshops die worden aangeboden, lopen uiteen van sieraden en kerstversieringen maken tot styling adviezen van bekende stylisten. En ook de inwendige mens komt volop aan zijn trekken, met overheerlijke hapjes en een drankje op een van de culinaire pleinen of bij het Kook Theater. Ook de optredens in het Margriet Theater zijn niet te missen, met een dagelijks wisselend programma van bekende Nederlandse artiesten. Wil je je favoriete Margriet-columnist, redactielid of geliefd auteur ontmoeten? Sla dan vooral Villa Margriet niet over. Je wordt er overspoeld door het echte Margriet-gevoel. Het is gegarandeerd genieten tijdens Margriet Winter Festival, je komt toch ook? Je nieuwe- of zelfgemaakte kerstcadeautjes staan vast perfect onder de kerstboom, waardoor jouw huis helemaal in het teken staat van de feestdagen. Je kunt er zelfs producten testen; breng het ultieme cadeau mee naar huis. Na je bezoek aan de Margriet Winter Fair belooft december erg magisch te worden. Besteed minder aan entreeticket voor de Margriet Winter Fair, dat scheelt alvast voor de feestdagen. Kortingsacties in alle soorten en maten zijn voor je geselecteerd, scoor nu korting op Margriet Winter Fair.

Praktische informatie


Adres

Brabanthallen
's-Hertogenbosch
Nederland

Contact

+31 (0)88-5500222

Openingstijden

Kijk op de website van Margriet Winter Fair voor de actuele openingstijden.