Met korting naar Margriet Winter Fair

Wat is Margriet Winter Fair?

Margriet Winter Fair is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door het vrouwenmagazine 'Margriet'. De Fair staat in het teken van lifestyle, mode en wonen. Het evenement vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Margriet Winter Fair reviews

Op basis van 90 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Margriet Winter Fair beoordeling achter te laten.

Korting op Margriet Winter Fair tickets

Één keer per jaar wordt de Margriet Winter Fair georganiseerd. De perfecte gelegenheid om in de kerststemming te komen. Neem je moeder, vriendin, zus of collega mee en dompel je onder in de laatste mode- en lifestyle trends. Uitmetkorting.nl helpt je vast aan een vervroegd kerstcadeau, namelijk fraaie kortingen op de entree. Bekijk alle kortingsacties op deze pagina en pak meer voordeel. Dit maakt het natuurlijk ook mogelijk om een vriendin te trakteren op een sfeervolle dag uit. Wie weet win je wel een veiling voor twee personen! Een andere optie is meedoen aan de win-actie en maak kans op een gratis kaartje. Beleef een magische dag, maar houd tegelijkertijd ook geld over. Een ideale en voordelige combinatie! Dit betekent tevens dat je wat overhoudt voor de kerstinkopen.

Margriet Winter Fair 's-Hertogenbosch

Margriet Winter Fair organiseert eind November een meet-up voor iedereen, die houdt van de kerstsferen. Het evenement keert ieder jaar terug. Bestel nu jouw kortingskaarten en zorg dat je niets hoeft te missen. Uitmetkorting.nl verzorgd alle actuele kortingen op deze pagina. Ieder jaar weer worden de Brabanthallen omgetoverd tot een magisch winterpaleis. Stuit op tientallen lifestyle- en mode kraampjes en maak vele activiteiten mee. Uiteraard is het ook mogelijk om deel te nemen aan workshops. Margriet Winter Fair heeft naast lifestyle, mode en beauty artikelen ook culinaire stands. Wat tover jij dit jaar op tafel tijdens de feestdagen? Bekende modemerken zijn aanwezig en helpen jou met alle liefde aan een voordelige maar unieke kerstoutfit. Heb jij al ideeën voor de cadeau's onder de kerstboom? De workshops die worden aangeboden, lopen uiteen van sieraden en kerstversieringen maken tot styling adviezen van bekende stylisten. En ook de inwendige mens komt volop aan zijn trekken, met overheerlijke hapjes en een drankje op een van de culinaire pleinen of bij het Kook Theater. Ook de optredens in het Margriet Theater zijn niet te missen, met een dagelijks wisselend programma van bekende Nederlandse artiesten. Ontmoet ook jouw favoriete Margriet-columnist, redactielid of geliefd auteur. Sla dan vooral het Margriet Huis niet over. Kortingsacties in alle soorten en maten zijn voor je geselecteerd, scoor nu korting op Margriet Winter Fair.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Margriet Winter Fair

Diezekade 2
's-Hertogenbosch
Nederland

Contact

+31 (0)88-5500222

Openingstijden en reserveren

Is Margriet Winter Fair open? Kijk op de website van Margriet Winter Fair voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.