Met korting naar Marinemuseum

Wat is Marinemuseum?

Het Marinemuseum is een museum in Den Helder. Het museum is gevestigd op de Oude Rijkswerf en staat volledig in het teken van de Koninklijke Marine.

Marinemuseum reviews

Op basis van 23 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Marinemuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Marinemuseum tickets

Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van de Koninklijke Marine? Bezoek het Marinemuseum. Via Uitmetkorting.nl kan je dit museum nu met hoge voordeel bezoeken. Het is een interessant en interactief museum voor jong en oud. Ga je met het hele gezin of met vrienden dan loopt je korting al snel hoog op. Stap in een echte onderzeeër en zie een mijnenveger. Alle geldige acties die online te vinden zijn vind je gebundeld op deze pagina. Een overzichtelijke manier voor het scoren van goedkope toegangskaartjes tot het Marinemuseum. Grijp je kans en profiteer mee!

Marinemuseum Den Helder

Het Marinemuseum in Den Helder brengt de geschiedenis van de marine in beeld. De belangrijkste onderdelen van dit museum zijn de onderzeeboot Tonijn, het ramschip Schorpioen en de mijnenveger Abraham Crijnssen. Vaste en wisselende tentoonstellingen zijn aan wal te zien. In samenwerking met het Ministerie van Defensie en de Koninklijke Marine worden veel van de tentoonstellingen ingericht. Zo krijg je een heel duidelijk beeld van hoe de marine werkt en wat er komt kijken bij een bepaalde operatie waarbij de marine wordt opgeroepen. Ontpop je tot een marinier in dit museum, dit hoeft tevens ook niet duur te zijn. Op deze pagina zijn een aantal aanbiedingen op een rij gezet. Profiteer mee! Naast dat je allerlei materialen en voertuigen bekijkt is er ook van alles anders te doen in dit museum. De theatergroep Pandemonia heeft bijvoorbeeld speciaal voor het Marinemuseum twee spannende en educatieve voorstellingen ontwikkeld. Ze zijn te zien in het museumtheater. Daarnaast is er voor kinderen van alles te doen. Door middel van allerlei activiteiten leren ze spelenderwijs de geschiedenis van de marine kennen. Er zijn allerlei mogelijkheden voor schoolreisjes, kinderfeestjes en andere bijeenkomsten. Geef duidelijk aan met welke groep je komt en wat de bedoeling is van het bezoek. Zo kijk je niet alleen rond in het museum maar steek je er ook behoorlijk wat van op.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Marinemuseum

Hoofdgracht 3
1781AA Den Helder
Nederland

Contact

+31 (0)223-657534

Openingstijden en reserveren

Is Marinemuseum open? Kijk op de website van Marinemuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.