Met korting naar Mariniersmuseum

Wat is Mariniersmuseum?

Het Mariniersmuseum Captein Stap is vol trots en tradities. In het museum kan je alles te weten komen over het leven in de mariniersbrigade. De veelzijdige collectie bevat foto's, weaponry, uniformen, maritieme objecten, documenten en veel meer. Het museum weerspiegelt de toewijding en loyaliteit van de mariniers. Een bezoek is een must voor iedereen met respect voor de mariniers.

Mariniersmuseum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Mariniersmuseum beoordeling achter te laten.

Mariniersmuseum Rotterdam

Maak kennis met de mariniers van Nederland in het Mariniersmuseum in Rotterdam. Ontdek de rol van de marine van de zeventiende eeuw tot nu. Start zelf video's in het interactieve museum. Beleef een slag opnieuw vanuit een jeep, telefoneer met mariniers die vertellen over hun acties, zie hoe mariniers worden ingezet tegen terreur en piraterij en bekijk prenten, scheepsmodellen en tenues. De collectie van het museum is zeer divers. Je vindt er schilderijen, kleding, voertuigen, foto's en nog veel meer. Wanneer je een bezoek brengt aan dit museum krijg je een heel..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Mariniersmuseum

Wijnhaven 7-13
3011WH Rotterdam
Nederland

Contact

104129600

Openingstijden en reserveren

Is Mariniersmuseum open? Kijk op de website van Mariniersmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.