Met korting naar Menkemaborg

Wat is Menkemaborg?

De Menkemaborg is een kasteel uit de 14e eeuw, gelegen in het noorden van Nederland. Het kasteel is omgeven door een prachtig park en heeft een rijke geschiedenis. De borg is een unieke plek om te bezoeken en te genieten van de rust en de schoonheid van de omgeving.

Menkemaborg reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Menkemaborg beoordeling achter te laten.

Menkemaborg Uithuizen

Bekijk hoe Groningse jonkers leefden in de 17de en 18de eeuw in de Menkemaborg in Uithuizen. Het kasteel is zo ingericht dat het lijkt alsof de oorspronkelijke bewoners er zo weer in kunnen. Alle kamers van het museum zijn ingericht met mooie meubelen, zilver, porselein, koperwerk en portretten. In de tuin vind je één van de weinige originele doolhoven van Nederland.Naast dat een wandeling door het doolhof natuurlijk buitengewoon spannend is, is ook een bezoek aan het huis indrukwekkend. Zeker wanneer je een koptelefoon opzet en deelneemt aan de audiotour. Er is een..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Menkemaborg

Menkemaweg 23
9981CV Uithuizen
Nederland

Contact

595431970

Openingstijden en reserveren

Is Menkemaborg open? Kijk op de website van Menkemaborg voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.