Met korting naar Miniworld Rotterdam

Wat is Miniworld Rotterdam?

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Hier zie je Rotterdam en haar haven in het klein. Ontdek het Rotterdam van vroeger en nu.

Miniworld Rotterdam reviews

Op basis van 35 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Miniworld Rotterdam beoordeling achter te laten.

Korting op Miniworld Rotterdam tickets

Bij Miniworld Rotterdam is het mogelijk om voordelig kaarten te kopen. Voor groepen zoals scholen of bedrijven zijn er verschillende voordelige arrangementen. Goedkopere groepskaarten voor families kunnen als kortingsactie online besteld worden. Indien je online de tickets koopt, krijg je 10% korting. Dit kan je vele euro's besparen. Voor mensen die vaker Miniworld Rotterdam bezoeken is er een voordelig jaarabonnement waarmee je als gezin het hele jaar door de miniatuurwereld kan bewonderen. Kinderen tot en met 2 jaar mogen altijd gratis naar binnen. Op uitmetkorting.nl kun je alle kortingsacties vinden en zo bespaar je direct op een dagje uit.

Miniworld Rotterdam

Miniworld in Rotterdam is een onverwacht leuk en verrassend dagje uit. Ze hebben al meerdere keren de publieksprijs 'Leukste uitje van Zuid-Holland' van de ANWB gewonnen. Bekijk hier de wereld in het klein, vol met mooie en grappige details. Ontdek op unieke wijze de wereldstad Rotterdam van vroeger en van nu. Daarnaast bekijk je ook de prachtige haven en het omliggende, typisch Nederlandse, landschap. De miniatuurwereld is 535 vierkante meter groot en hier duren de dagen 24 minuten in plaats van 24 uur. Als de dag begint komt Rotterdam, de haven en de omgeving langzaam tot leven. Lichten gaan branden en alles komt in beweging. Ook voor kinderen is een dagje naar Miniworld in Rotterdam heel leuk. Zo zijn er meerdere speurtochten te doen voor alle leeftijdsgroepen. Hierbij ontdekken de kinderen verbogen scenes in Miniworld en speuren ze naar grappige details. Met korting naar Miniworld Rotterdam? Dat kan! Deze pagina verzamelt voor jou alle kortingsacties op de toegangskaartjes.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Miniworld Rotterdam

Weena 745
3013AL Rotterdam
Nederland

Contact

010-2400501

Openingstijden en reserveren

Is Miniworld Rotterdam open? Kijk op de website van Miniworld Rotterdam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.