Met korting naar Modelspoorbeurs

Wat is Modelspoorbeurs?

Voor alle mensen die iets met treinen hebben; een beurs vol met inspiratie, mooie aanbiedingen en plezier! De Modelspoorbeurs is een beurs die een aantal keer per jaar georganiseerd wordt op verschillende locaties door heel Nederland.

Modelspoorbeurs reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Modelspoorbeurs beoordeling achter te laten.

Modelspoorbeurs

Iedere editie biedt de Modelspoorbeurs weer een afwisselend programma voor geïnteresseerde, startende én ervaren bouwers. Bezoek de Modelspoorbeurs en word overrompeld door de tal van mooie landschappen en verscheidende treinbanen! Deze beurs is de ideale omgeving om inspiratie op te doen voor je eigen spoorbaan en kennis te maken met andere modeltreinfrans. Van bouwmaterialen, treinrails onderdelen, bovenleidingen en andere scenery alles voor het starten of uitbreiden van je modelspoorbaan wordt aangeboden tijdens de Modelbeursdagen. Ook word je hier goed op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van besturings- en montagetechnieken. Ook heeft iedere beurs heeft een horecagelegenheid, dé plek om bij te praten met andere liefhebbers. Door de afwisselend locaties van de beurs is er elk jaar wel een beurseditie bij jou in de buurt. Neem regelmatig een kijkje op de website van de Modelspoorbeurs voor data, locaties en tijden.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Contact

0481-353288

Openingstijden en reserveren

Is Modelspoorbeurs open? Kijk op de website van Modelspoorbeurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.