Met korting naar Monde Sauvage

Wat is Monde Sauvage?

Monde Sauvage is hét safaripark van België! Gelegen in Aywaille, 25 kilometer vanaf Luik is Monde Sauvage een dierentuin die je een keer bezocht moet hebben! Het safaripark heeft diersoorten van over de hele wereld!

Monde Sauvage reviews

Op basis van 12 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Monde Sauvage beoordeling achter te laten.

Korting op Monde Sauvage tickets

Besparen op jouw Monde Sauvage entree? Het is niet voor niets hét safaripark van België. Via Uitmetkorting.nl profiteer je van kortingsbonnen- en acties. Er zitten verscheidene vouchers tussen, in alle soorten in maten. Van e-tickets tot combinatiedeals en meer. Ook op de lange termijn kan je van een goedkoper aanbod genieten. Le Monde Sauvage heeft abonnementen ontwikkelt voor kinderen, volwassenen en senioren. Beleef Zuid-Amerikaanse en Noord-Amerikaanse invloeden op laagdrempelige wijze. Je kunt ook meedoen met een veiling en misschien kan je al voor een euro naar dit veelzijdige safaripark. Kan het nog gunstiger? Wist je dat het park meer dan 150 diersoorten telt? Kom langs en beleef het zelf!

Monde Sauvage Aywaille

Le Monde Sauvage, is hét safaripark van België. Dit safaripark met speeltuin, dierenpark, waterbassins en kinderboerderij is een leuke, leerzame dag weg voor het hele gezin. Bezoek het safaripark en rij met een treintje of met je eigen auto door de leefomgeving van giraffes, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s, gnoes en andere wilde dieren. Het park is gelegen in een prachtig bebost gebied. Bezoek het park te voet en loop door een Zuid-Amerikaanse zone, de volières, de Jungle dome, het Noord-Amerikaanse woud, andere dierlijke habitats, gelukkig zitten de deuren veilig achter hekken. Loop langs het apen- en lemureneiland, het bos van de uilen of de struisvogel ruimte en leer meer over de dieren en hun omgeving. Het park telt meer dan 150 verschillende diersoorten uit verschillende gedeeltes van de wereld. Ook zijn er verschillende dierenshows te bezoeken. Doe nu mee en win gratis Monde Sauvage kaartjes via uitmetkorting.nl. Sleep jouw Le Monde Sauvage korting in de wacht.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Monde Sauvage

Fange De Deigné 3
4920 Aywaille
België

Contact

+32(0)4-3609070

Openingstijden en reserveren

Is Monde Sauvage open? Kijk op de website van Monde Sauvage voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.