Met korting naar Mosaqua

Wat is Mosaqua?

Mosaqua ligt in de Zuid-Limburgse plaats Gulpen, dit is een erg toeristische bestemming in het zuiden. Mosaqua staat voor subtropische waterpret voor zowel jong en oud!

Mosaqua reviews

Op basis van 33 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Mosaqua beoordeling achter te laten.

Mosaqua Gulpen

In de zuidelijkste provincie van Nederland ligt Gulpen. Dit mooie stadje is ook trotse bezitter van een heerlijk zwembad. Mosaqua is de place to be voor waterratten en liefhebbers van zwemmen. Dit subtropische zwemparadijs biedt genoeg ruimte voor veel gezinnen, vrienden en andere gezelschappen. Natuurlijk ben je hier van harte welkom om gewoon lekker rond te dobberen en fijn te spelen in het water. Maar het is ook mogelijk om hier baantjes te trekken en actief bezig te zijn met je lijf. Volg één van de lessen die worden aangeboden. Kies bijvoorbeeld uit aquajogging, trimmen of speciale trainingen voor mensen met hart en vaatziekten. Ook voor babyzwemmen ben je hier op de juiste plek. Wil je graag op een leuke actieve manier een verjaardagsfeestje vieren? Kom dan met alle kids naar het zwembad. Er zijn allerlei themafeesten mogelijk. Vier bijvoorbeeld een piratenfeestje. Laat ze lekker van de glijbaan glijden, spetteren in het water en sluit de middag af met een lekker frietje. Natuurlijk is er ook voor volwassenen en andere groepen eten en drinken verkrijgbaar. Wil je echt een waar feest beleven? Kom dan naar het discozwemmen en beleef een spetterende avond in het zwembad met echte dj's.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Mosaqua

Landsraderweg 11
6271NT Gulpen
Nederland

Contact

043-4507400

Openingstijden en reserveren

Is Mosaqua open? Kijk op de website van Mosaqua voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.