Met korting naar Movie Park Germany

Wat is Movie Park Germany?

Movie Park Germany is een groot attractiepark in Duitsland, te Bottrop. Het hoofdthema van dit pretpark is film. Het park is opgedeeld in verscheidene gedeeltes, waaronder Nickelodeon & Hollywood. Ook lopen er filmfiguren rond, bijvoorbeeld Spongebob, Patrick en de Ninja Turtles.

Movie Park Germany reviews

Op basis van 38 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Movie Park Germany beoordeling achter te laten.

Korting op Movie Park Germany tickets

Om te besparen op je tickets voor Movie Park Germany, is het handig om Uitmetkorting.nl in de gaten te houden. Wij verzamelen alle acties, bijvoorbeeld kortingsbonnen, e-tickets, maar ook voordelige arrangementen waarmee je met korting naar het Movie Park Germany kan én in een hotel blijft overnachten. Op de site van attractiepark zelf staan ook regelmatig acties waarbij je betaalt voor 1 dag, maar je met hetzelfde kaartje twee keer kan bezoeken. Ook is het voordeliger om een 2-dagenkaart te kopen, in plaats van twee dagkaarten. Je bent in Moviepark Germany namelijk gerust meerdere dagen zoet. Wij helpen om jouw bezoek en weekend weg betaalbaar te houden.

Movie Park Germany Bottrop

Movie Park Germany is een walhalla voor elke filmliefhebber. In dit attractiepark staat namelijk alles in het teken van de films die gemaakt worden in Hollywood. Een groot gedeelte van het park staat in het teken van Nickelodeon, wat hartstikke leuk is voor de kids. Maar met een heel gezin naar het park is niet goedkoop: je bent al snel meer dan 100 euro kwijt. En dan ben je alleen nog maar binnen! Het is natuurlijk leuk als je wat geld over houdt voor een ijsje, wat te drinken of iets te eten. Movie Park Germany korting vind je op deze pagina, er staat een verzameling van verscheidene kortingsbonnen- en acties. Beleef een sensationele dag (of weekend) uit en leer bij over de televisiewereld terwijl je in een razendsnelle achtbaan zit. Movie Park Germany maakt het iedere bezoeker naar zijn of haar zin; jonge kinderen, de jeugd, maar ook volwassenen en senioren. Daarnaast organiseert Movie Park Germany ook gave evenementen: horrorfeesten en cheerleading competities bijvoorbeeld!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Movie Park Germany

Warner-Allee 1
46244 Bottrop
Duitsland

Contact

+49 2045-899899

Openingstijden en reserveren

Is Movie Park Germany open? Kijk op de website van Movie Park Germany voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.