Met korting naar Movieland Studios

Wat is Movieland Studios?

Movieland Studios is een unieke filmstudio waar je de magie van film kunt ervaren. Je kunt er achter de schermen kijken, deelnemen aan workshops en zelfs een film maken. Er zijn verschillende sets, kostuums en speciale effecten om je verhaal tot leven te brengen. Er is ook een bioscoop waar je de films kunt bekijken die in de studio zijn gemaakt. Movieland Studios is een plek waar je je creativiteit kunt uiten en je dromen kunt verwezenlijken.

Movieland Studios reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Movieland Studios beoordeling achter te laten.

Movieland Studios Lazise sul Garda

Waan je in Hollywood in de Movieland Studios in Italie. Aan Lazise sul Garda vind je dit park waar je geniet van actie en avontuur zoals je het alleen op tv hebt gezien. Je gelooft je ogen niet als je The Illusionist op het podium ziet, en je ogen sluit je liever in The Hollywood Action Tower. Een vrije val van een hoogte van 50 meter, je moet het wel durven. Doe je het liever wat rustiger aan, dan stap je de Stone Age binnen en maak je een ritje in de Brontojet. Zeker weten dat jij en je familie hier een leuke tijd beleven.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Movieland Studios

Località Fossalta 58
37017 Lazise sul Garda
Italië

Contact

(0039)(0)456969900

Openingstijden en reserveren

Is Movieland Studios open? Kijk op de website van Movieland Studios voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.