Met korting naar Museum De Pont

Wat is Museum De Pont?

Museum De Pont is een internationaal toegankelijk museum met moderne en hedendaagse kunst, waar kunst en design regelmatig in dialoog gaan. Het is een platform voor mooie tentoonstellingen en interactieve, vernieuwende projecten. Ga op ontdekkingsreis en geniet van het bijzondere en inspirerende aanbod met kunstwerken van Nederlandse en internationale kunstenaars.

Museum De Pont reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Museum De Pont beoordeling achter te laten.

Museum De Pont Tilburg

Museum de Pont in Tilburg is een museum voor moderne en hedendaagse kunst vernoemd naar oprichter Jan de Pont. Deze jurist en ondernemer was van mening dat met zijn vermogen stimulering van de hedendaagse beeldende kunst moest volgen. Zodoende ging het bestuur van de nieuwe stichting aan de slag met het zoeken naar de juiste vorm en locatie om de nalatenschap zo goed mogelijk naar voren te brengen. In een oude wolspinnerij opende het museum vervolgens in 1992 haar deuren. Door de nalatenschap van de oprichter kan het museum bestaan zonder subsidie of sponsoring. Aan de..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Museum De Pont

Wilhelminapark 1
5041EA Tilburg
Nederland

Contact

135438300

Openingstijden en reserveren

Is Museum De Pont open? Kijk op de website van Museum De Pont voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.