Met korting naar Museum Escher

Wat is Museum Escher?

Escher in het Paleis is een museum in Den Haag. In Paleis Lange Voorhout in Den Haag is een vaste tentoonstelling gewijd aan tekenaar M.C. Escher.

Museum Escher reviews

Op basis van 40 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Museum Escher beoordeling achter te laten.

Museum Escher Den Haag

Het museum Escher in het Paleis staat geheel in het teken van de Nederlandse tekenaar Maurits Cornelis Escher. Deze kunstenaar is bekend om zijn tekeningen die, als je goed kijkt, ergens niet lijken te kloppen. Beroemde voorbeelden hiervan is zijn werk “Tekenen”, hierop zie je twee handen die elkaar lijken te tekenen. Je brein wordt ook voor de gek gehouden bij de prent “Klimmen en Dalen” waarin mensen in een oneindige lus trappen op- en af lopen. Escher maakte veel gebruik van gezichtsbedrog, perspectief en meetkundige patronen. Daardoor lijken zijn tekeningen bijna onmogelijk. Het museum is gevestigd in Den Haag, in het Paleis Lange Voorhout. Doe mee aan de Escher Experience. Deze multimediale reis neemt je mee, dwars door de werken van de meester. De interactieve tentoonstelling 'Optische Illusie' is voor zowel kinderen als volwassenen een bijzondere gewaarwording. Het museum organiseert verder regelmatig workshops en speciale speurtochten voor kinderen. Deze pagina laat jou weten waar je korting kunt krijgen op jouw toegangskaartjes voor Escher in het Paleis.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Museum Escher

Lange Voorhout 74
2514EH Den Haag
Nederland

Contact

704277731

Openingstijden en reserveren

Is Museum Escher open? Kijk op de website van Museum Escher voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.