Met korting naar Museum Het Valkhof

Wat is Museum Het Valkhof?

Museum Het Valkhof is een museum in Nijmegen. Het museum biedt een unieke combinatie van archeologie, kunst en geschiedenis. Er zijn tentoonstellingen over de Romeinse tijd, de middeleeuwen en de Nederlandse geschiedenis. Ook is er een collectie moderne kunst. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige collectie en de bijzondere geschiedenis van Nijmegen.

Museum Het Valkhof reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Museum Het Valkhof beoordeling achter te laten.

Museum Het Valkhof Nijmegen

In Museum het Valkhof in Nijmegen ontmoeten oud en nieuw elkaar. Het museum heeft namelijk drie belangrijke collecties. Een archeologische collectie, een collectie met oude kunst en een verzameling nieuwe kunst. In het museum worden de drie met elkaar gecombineerd, zodat je niet alleen terug gaat in de tijd, maar ook een kijkje neemt in het heden. De archeologische afdeling heeft veel unieke stukken uit de prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Nijmegen is de oudste stad van Nederland, dus je gaat hier heel ver terug in de tijd. In de loop der jaren zijn er..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Museum Het Valkhof

Kelfkensbos 59
6501BL Nijmegen
Nederland

Contact

243608805

Openingstijden en reserveren

Is Museum Het Valkhof open? Kijk op de website van Museum Het Valkhof voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.