Met korting naar Museum Volkenkunde

Wat is Museum Volkenkunde?

Het Museum Volkenkunde in Leiden is een museum over wat mensen verbind: rouwen, vieren, liefde, bidden en vechten. De collectie van het Volkenkunde is opgebouwd vanuit acht cultuurgebieden, daarnaast heeft het museum wisselende tentoonstellingen met diverse thema's.

Museum Volkenkunde reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Museum Volkenkunde beoordeling achter te laten.

Korting op Museum Volkenkunde tickets

Nieuwsgierig naar 's werelds enorme culturele diversiteit? Kom naar Museum Volkenkunde en ontdek alle menselijke verhalen achter de objecten die worden tentoongesteld. Via Uitmetkorting.nl beleef je een betaalbaar dagje Museum Volkenkunde. Op deze pagina vind je kortingsvouchers, kortingsbonnen of verwijzingen naar andere pagina's met besparingstips of -mogelijkheden. Zo profiteer jij van de scherpste prijs op je dagje uit. Check voor je naar Museum Volkenkunde gaat daarom deze pagina om te kijken of er korting beschikbaar is. Kijk welke aanbieding bij jou past en profiteer. Wacht niet langer en sleep je voordelige toegangskaartjes tot Museum Volkenkunde in de wacht!

Museum Volkenkunde Leiden

Het Museum Volkenkunde in Leiden laat je bepaalde voorwerpen zien die archeologen over de hele wereld hebben gevonden. Al sinds 1837 is het Museum Volkenkunde hier mee bezig! Dit maakt het museum tot een van de oudste volkenkundige musea ter wereld. Een bezoekje is dus zeker de moeite waard. De collectie is heel uitgebreid. Zo zie je hoe verscheidene volken vroeger leefden en wat voor voorwerpen ze gebruikten. In het museum tref je honderdduizenden van deze voorwerpen aan. Er wordt ook regelmatig van tentoonstelling gewisseld. Het museum houdt zich daarnaast altijd bezig met verschillende onderzoeken. Zo blijft de zoektocht naar het verleden altijd geopend. Ben je bang dat de kinderen er niks aan vinden? Dat is niet nodig! Het museum maakt de collectie ook leuk en leerzaam voor de jeugd. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld een speurtocht maken en hun verjaardagsfeestje vieren in het museum. Of laat de kids meereizen in de wilde bus. Deze rijdt van Afrika tot Azië en van Indonesië tot Noord-Amerika. Om ervoor te zorgen dat een dagje Museum Volkenkunde betaalbaar blijft, verzamelen wij van Uitmetkorting.nl op deze pagina lopende kortingsacties. Zo boek je gemakkelijk een entreeticket met korting via deze pagina én maak je je bezoek aan Museum Volkenkunde extra voordelig. Dat is makkelijk besparen!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Museum Volkenkunde

Steenstraat 1
2312BS Leiden
Nederland

Contact

088 0042 800

Openingstijden en reserveren

Is Museum Volkenkunde open? Kijk op de website van Museum Volkenkunde voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.