Met korting naar Nationaal Bevrijdingsmuseum

Wat is Nationaal Bevrijdingsmuseum?

Het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek is een unieke plek waar je de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog kunt ervaren. Je kunt er de verhalen van de bevrijding horen, de persoonlijke verhalen van de oorlogsveteranen bekijken en de gevolgen van de oorlog zien. Een bezoek aan het museum is een onvergetelijke ervaring.

Nationaal Bevrijdingsmuseum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Nationaal Bevrijdingsmuseum beoordeling achter te laten.

Nationaal Bevrijdingsmuseum Groesbeek

Het Nationaal Bevrijdingsmuseum staat op een legendarische plaats. Het was deze plek in Groesbeek waar in 1944 duizenden Amerikaanse parachutisten uit de lucht kwamen vallen om Nederland en de rest van Europa te bevrijden. Het gebouw heeft dan ook de vorm van een parachute! Het historisch belang van deze plek voel, proef en ruik je in het museum. Het verleden wordt tot leven gebracht op allerlei verschillende manieren. In het Nationaal Bevrijdingsmuseum leer je meer over de bevrijdingsgeschiedenis van Nederland. Dit wordt in het museum onder andere gedaan door het..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Nationaal Bevrijdingsmuseum

Wylerlaan 4
6561KR Groesbeek
Nederland

Contact

243974404

Openingstijden en reserveren

Is Nationaal Bevrijdingsmuseum open? Kijk op de website van Nationaal Bevrijdingsmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.