Met korting naar Nationaal Militair Museum

Wat is Nationaal Militair Museum?

Het Nationaal Militair Museum is een museum gelegen in Soest, dat in het midden van het land ligt. Het museum heeft als hoofdthema de Nederlandse krijgsmacht en de invloed hiervan op de samenleving.

Nationaal Militair Museum reviews

Op basis van 56 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Nationaal Militair Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Nationaal Militair Museum tickets

Korting voor het Nationaal Militair Museum vind je hier! In dit museum kom je meer te weten over de Nederlandse krijgsmacht. Wil jij graag meer willen weten over de invloed van de Nederlandse krijgsmacht en zijn materialen? Boek dan nu je entree tickets via deze pagina een krijg een fijne korting op je kaartjes. Op deze pagina vind je verschillende kortingsacties waarmee je direct voordeliger uit bent. Via Uitmetkorting.nl is het kopen van je makkelijker en veel goedkoper, zeker als je met een grotere groep gaat kan het voordeel al snel hoog oplopen. Plan een datum en profiteer van prettige korting op je NMM toegangskaartjes.

Nationaal Militair Museum Soest

Het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest laat je alles zien over de Nederlandse krijgsmacht. Je komt hier precies te weten hoe deze van invloed is geweest op onze samenleving. Ook kom je van alles te weten over de landmacht en luchtmacht van Nederland. Het NMM is onderdeel van de Koninklijke Stichting Defensiemusea. Naast het indrukwekkende arsenaal zijn er zes themaruimtes waar het verhaal van de krijgsmacht wordt verteld. Je leest en hoort de persoonlijke verhalen van bijzondere mensen. In het Nationaal Militair Museum zijn ook regelmatig tijdelijke exposities. Deze exposities besteden meer aandacht aan een van de onderwerpen die al in het museum voorkomen. Verder organiseert het museum regelmatig evenementen als filmdagen, theatervoorstellingen en open cockpit dagen. De agenda op de site van het Nationaal Militair Museum vertelt je precies wanneer je iets speciaals kunt doen het museum. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van alle speciale kortingsacties voor het NMM.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1
3768MX Soest
Nederland

Contact

085-0036000

Openingstijden en reserveren

Is Nationaal Militair Museum open? Kijk op de website van Nationaal Militair Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.