Met korting naar Nationale Gezondheidsbeurs

Wat is Nationale Gezondheidsbeurs?

De Nationale Gezondheidsbeurs wil graag de het gezondheidsniveau in Nederland verbeteren. Er wordt gesproken over een gezonde levensstijl, doe mee aan dynamische workshops en geniet van comfort food. Influencers, gezondheidsexperts en auteurs komen naar de Jaarbeurs om te investeren. rnrn

Nationale Gezondheidsbeurs reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Nationale Gezondheidsbeurs beoordeling achter te laten.

Korting op Nationale Gezondheidsbeurs tickets

De Nationale Gezondheidsbeurs Utrecht vindt ieder jaar plaats in de Jaarbeurs. Hier kom je alles te weten over je eigen gezondheid! Luister naar presentaties van specialisten, test de nieuwste gezondheidsproducten uit en praat met verschillende professionals uit de gezondheidsbranche. Na afloop weet je precies hoe jij je gezonde levensstijl gaat voortzetten. Kies één van de kortingen op deze pagina uit, zodat een bezoekje aan deze beurs altijd goedkoop is. Een kaartje hoeft niet aan de prijs te zijn. Kijk mee op de website naar de beste deals voor de Nationale Gezondheidsbeurs. Bespaar op jouw entreeticket en ga helemaal los op de beurs zelf.

Nationale Gezondheidsbeurs Utrecht

Houd jij je graag bezig met een bewuste en gezonde levensstijl? Kom langs op de Nationale Gezondheidsbeurs en doe veel kennis op over dit onderwerp. Krijg er uiteenlopende informatie over zowel jouw mentale- als fysieke gezondheid. Hoe kan je deze verbeteren? Na een bezoek op de Nationale Gezondheidsbeurs Utrecht krijg je een complete toolkit mee om gezond te leven. Op de website staat het programma vol auteurs, sprekers en influencers die jou de hele dag over gezondheid komen inspireren. Daarbij is de exposantentenlijst ieder jaar weer groots. Drink smoothies, doe mee aan actieve workshops zoals stretching, yoga en meer. Ga in de weer met een hoelahoep of spring op trampoline's van klein-formaat. Daarbij zijn er uiteraard veel stands te vinden rondom eten. Ga langs de foodtrucks waar wordt gekookt met heel veel vers of maak kennis met een dieet, zoals bijvoorbeeld Paleo. Kortom, voedings- en levensstijl inspiratie opdoen? Kom naar de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht en leef je uit! Via Uitmetkorting scoor je voordelige kaarten voor de beurs. Sla je slag!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Nationale Gezondheidsbeurs

Jaarbeursplein
Utrecht
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Nationale Gezondheidsbeurs open? Kijk op de website van Nationale Gezondheidsbeurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.