Met korting naar Naturalis

Wat is Naturalis?

Naturalis, ook wel Biodiversity Center, is een natuurhistorisch museum en onderzoeksinstituut dat biodiversiteit wil beschrijven en uitleggen. Door het begrijpen van de rijkdom aan natuur kunnen we bijdragen aan een betere wereld voor mens en dier. Kom naar Naturalis en beleef de wonderschone wereld van de biodiversiteit. Neem je tickets mee en steek de kennis op die je hier kunt opdoen. Hier vind je alles wat je moet weten over de verscheidenheid van de natuur, met Naturalis tickets beleef je een onvergetelijke ervaring.

Naturalis reviews

Op basis van 95 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Naturalis beoordeling achter te laten.

Korting op Naturalis tickets

Geniet van een voordelige dag uit en bezoek Naturalis met korting! Op Uitmetkorting.nl krijg je de beste korting voor Naturalis. Bezoek het museum en leer meer over de natuur. Ontdek de verschillende dieren en planten uit de hele wereld. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier hun hart ophalen. Kinderen tot en met 3 jaar mogen helemaal gratis naar binnen. Kinderen van 4 tot en met 17 jaar krijgen korting op de entreeprijs. Studenten met een CJP-pas, museumkaarthouders en andere kortingsgebruikers profiteren ook van een gereduceerde toegangsprijs. Kom het museum ontdekken en profiteer van de beste korting met Uitmetkorting.nl. Geniet van een dag uit waarbij je leert en ontspant tegelijkertijd. Naturalis is een leuke plek om samen met het gezin of vrienden te bezoeken. Bekijk de verschillende dieren en planten, leer meer over de geschiedenis en profiteer van de korting. Uitmetkorting.nl biedt de beste korting aan voor Naturalis en maakt het zo mogelijk om een heerlijke dag uit te beleven.

Naturalis Leiden

Wil je de bijzondere wereld van Naturalis ontdekken? Bezoek dan dit bijzondere natuurhistorische museum en geniet van de 37 miljoen voorwerpen die Naturalis heeft verzameld. Natuurlijk kun je op Uitmetkorting.nl terecht voor korting op tickets naar Naturalis. Zo maak je je bezoek aan het biodiversiteit centrum van Nederland betaalbaar.

Tijdens een bezoek aan Naturalis bezoek je diverse tentoonstellingen waaronder de vaste tentoonstelling. Hier bevind je je op een ontdekkingsreis en leer je alles over de oertijd; welke organismen leefden er destijds op onze planeet? Voor nog meer informatie over de natuur kun je ook langs het Natuurtheater. Daarnaast zijn er ook wisselende tentoonstellingen waar je aan doe-opdrachten of speurtochten kunt meedoen. Deze interactieve manier van leren maakt Naturalis een ideale bestemming voor jong en oud.

Naast de vaste collectie bevat Naturalis ook een aantal spectaculaire objecten zoals een enorm dinosaurusskelet, een mammoet en een van de grootste krabben ter wereld. Boek nu een kortingsbon naar Naturalis en ontdek de bijzondere wereld van ons land. Geniet van de bijzondere tentoonstellingen, bekijk spectaculaire objecten en laat je verrassen door de natuur. Bestel nu je tickets met korting naar Naturalis via Uitmetkorting.nl en geniet van mooie aanbiedingen.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Naturalis

Pesthuislaan 7
2333BA Leiden
Nederland

Contact

+31 (0)71-7519600

Openingstijden en reserveren

Is Naturalis open? Kijk op de website van Naturalis voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.