Met korting naar Naturalis

Wat is Naturalis?

Naturalis Leiden, ook wel Biodiversity Center is een natuurhistorisch museum en tevens onderzoeksinstituut. Naturalis heeft als doel biodiversiteit te beschrijven en uit te leggen. Het doorgronden van biodiversiteit zal bijdragen aan het welzijn van mens en dier.

Naturalis reviews

Op basis van 77 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Naturalis beoordeling achter te laten.

Korting op Naturalis tickets

Educatie, interactie en een voordelige dag uit: de kortingsbonnen van Uitmetkorting.nl voor entree naar Naturalis maken dit allemaal voor jou mogelijk. Op deze pagina wordt namelijk alle korting en aanbiedingen voor Naturalis verzamelt. Een bezoekje aan het museum is ook heel leuk met kinderen. Tot en met 3 jaar mogen ze gratis naar binnen en kinderen tussen de 4 en 17 jaar krijgen korting op de entreeprijs. Ook CJP-pashouders en studenten profiteren van een gereduceerde toegangsprijs. Heb je een museumkaart? Dan mag je gratis naar binnen! Profiteer van mooie korting en sla je slag. Of je nu met het gezin gaat of met een vriendin, voor ieder gezelschap zijn er mogelijkheden om te besparen (en bij te leren).

Naturalis Leiden

Superinteressant, een dagje naar Naturalis. In het grootste natuurhistorische museum van ons land bekijk je onder andere een enorm dinosaurusskelet, een mammoet en een van de grootste krabben ter wereld. Daarnaast leer je er op een interactieve manier alles over de aarde en het leven op onze planeet. De grootte van de collectie van Naturalis is merkwaardig; het museum heeft maar liefst 37 miljoen objecten verzamelt om ten toon te stellen. Tentoonstellingen zijn zowel informatief als interactief van aard. In een vaste tentoonstelling ga je zoal op ontdekkingsreis en beantwoord je al jou vragen over de schepping. De oertijd komt aan bod; welke organismen leefden op dit moment op onze planeet? Voor meer informatie over alles wat leeft in onze natuur loop je ook langs het Natuurtheater. Tijdens andere (wisselende) tentoonstellingen kun je ook meedoen aan doe-opdrachten of speurtochten, dit maakt Naturalis geliefd voor kinderen. Boek een kortingsbon naar hét biodiversiteit centrum van Nederland en geniet van mooie aanbiedingen. (Bio)diverse mogelijkheden tot het verkrijgen van korting vind je op deze pagina; laagdrempelig en betaalbaar.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Naturalis

Pesthuislaan 7
2333BA Leiden
Nederland

Contact

+31 (0)71-7519600

Openingstijden en reserveren

Is Naturalis open? Kijk op de website van Naturalis voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.