Met korting naar Naturzoo Rheine

Wat is Naturzoo Rheine?

Naturzoo Rheine ligt net over de grens van Duitsland. Nog nooit genoot je van zo dichtbij van verschillende diersoorten en de natuur. De dierentuin heeft namelijk vertrekken zonder hekken, wat betekent dat je oog in oog staat met de dieren!

Naturzoo Rheine reviews

Op basis van 18 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Naturzoo Rheine beoordeling achter te laten.

Korting op Naturzoo Rheine tickets

Graag tijgers, beren of pinguïns van dichtbij beleven? Met de acties op Uitmetkorting.nl ben je één stap dichterbij een ontmoeting met een van de 100 diersoorten in NaturZoo Rheine. In deze dierentuin vind je insecten, vogels, kangoeroes, apen, zebra's en nog veel meer dierensoorten! Wij speuren dagelijks naar de beste kortingen. Zo profiteer jij van de scherpte prijs op je dagje uit! Ontdek dus snel de beschikbare korting op de entree voor NaturZoo Rheine. Zo houd je geld over voor een lekker ijsje, een broodje voor de lunch of een aandenken uit de souvenirwinkel. Dat is makkelijk besparen!

Naturzoo Rheine

Ben je graag één met de natuur en alle organismen die hier in leven? Bezoek dan eens de Naturzoo in Rheine. De leefgebieden waar de dieren in leven zijn open, wat betekent dat je zo door het apenbos heen wandelt. De Naturzoo is erg overzichtelijk door de aparte reservaten, waar je zelf doorheen kan struinen. Bewonder al het moois dat de natuur te bieden heeft of dit nu planten óf dieren zijn. In de dierentuin leven vele verschillende soorten dieren, maarliefst 100. Naast dieren en natuur zijn er mogelijkheden tot spelen voor kinderen. Tussen de dieren staat namelijk een speeltuin. Wil je dit nu combineren met een lekkere lunch? Huur dan een picknickmand bij de Bistro in het park. Aanschuiven bij het terras van de Bistro is uiteraard ook een optie. Voor educatie, natuur en vele soorten dieren kom je naar Naturzoo in Rheine. Wat het nog leuker maakt, is wanneer je er met korting naartoe kan! Op Uitmetkorting.nl vind je een overzicht aan lopende kortingsbonnen. Ontdek dus snel de beschikbare korting op Naturzoo Rheine voor een voordelig dagje uit!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Naturzoo Rheine

Salinenstraße 150
48432 Rheine
Duitsland

Contact

(0049)-5971-16148-19

Openingstijden en reserveren

Is Naturzoo Rheine open? Kijk op de website van Naturzoo Rheine voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.