Met korting naar Natuurdiorama Holterberg

Wat is Natuurdiorama Holterberg?

Het Natuurdiorama Holterberg is een unieke plek waar je de natuur van dichtbij kunt beleven. Je kunt er wandelen, fietsen en genieten van de prachtige omgeving. Er zijn verschillende routes uitgezet, waar je de flora en fauna van de Holterberg kunt bewonderen. Een bezoek aan het Natuurdiorama Holterberg is een onvergetelijke ervaring.

Natuurdiorama Holterberg reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Natuurdiorama Holterberg beoordeling achter te laten.

Natuurdiorama Holterberg Holten

Natuurdiorama Holterberg in Holten heeft één van de grootste collecties Europese diersoorten van Nederland. Bekijk de grootste zangvogel van Nederland en de enige aap die in Europa voorkomt. De collectie bestaat uit meer dan 500 opgezette dieren, dus je kijkt hier je ogen uit. In het museum zie je geschilderde natuurlandschappen, bijvoorbeeld een diaorama van de Waddenzee, de Veluwe en de Oertijd. Omdat de dieren in hun natuurlijke houding in de landschappen zijn gezet, is het net alsof je zelf door de natuur wandelt. Natuurdiorama is het enige museum in Nederland..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Natuurdiorama Holterberg

Holterbergweg 12
7451JL Holten
Nederland

Contact

548361979

Openingstijden en reserveren

Is Natuurdiorama Holterberg open? Kijk op de website van Natuurdiorama Holterberg voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.