Met korting naar Nederlands Fotomuseum

Wat is Nederlands Fotomuseum?

Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam is het nationale museum voor fotografie. Het museum beschikt over meer dan 5 miljoen beelden, beheert meer dan 150 archieven van Nederlandse fotografen en presenteert ongeveer 10 verschillende tentoonstellingen per jaar.

Nederlands Fotomuseum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Nederlands Fotomuseum beoordeling achter te laten.

Nederlands Fotomuseum Rotterdam

Ben jij een echte liefhebber van fotografie? Dan kun je het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam echt niet voorbij lopen. Stap naar binnen en maak kennis met fotografie in de breedste zin van het woord! Het archief van dit museum is echt enorm! Het herbergt een echte schatkamer van de Nederlandse fotografie. In totaal bezit het museum miljoenen negatieven, dia's en afdrukken. Maar ook albums en documenten over bekende Nederlandse fotografen als Ed van der Elsen, Cas Oorthuys en Piet Zwart liggen opgeslagen in dit archief. Natuurlijk kan de complete collectie, die ook nog eens iedere dag verder wordt uitgebreid, niet in zijn geheel tentoongesteld worden. Bekijk daarom de agenda van het Nederlands Fotomuseum op de website om te weten te komen welke expositie er actueel is. Er is sowieso altijd een tentoonstelling te zien die ingaat op de geschiedenis van de Nederlandse fotografie. Wil je wel een keer een duikje nemen in het complete archief van het museum? Dan kun je hiervoor wel een afspraak maken. Het museum is gevestigd op een hele fotogenieke plek, namelijk het voormalig pakhuis Las Palmas. Wellicht kun je na je bezoek aan het museum hier wel oefenen met het zelf maken van foto's!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Nederlands Fotomuseum

Wilhelminakade 332
3072AR Rotterdam
Nederland

Contact

102030405

Openingstijden en reserveren

Is Nederlands Fotomuseum open? Kijk op de website van Nederlands Fotomuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.