Met korting naar Neeltje Jans

Wat is Neeltje Jans?

Deltapark Neeltje Jans is een themapark gevestigd op het voormalig werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde. Je vindt er spetterende attracties en zeedieren en je leert er alles over de Deltawerken.

Neeltje Jans reviews

Op basis van 102 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Neeltje Jans beoordeling achter te laten.

Korting op Neeltje Jans tickets

In vergelijking met andere dagjes uit is Deltapark Neeltje Jans goedkoop. Wanneer je online je tickets bestelt, ben je voordeliger uit. Bovendien profiteren kinderen van 2-3 jaar, 4-11 jaar en groepen van korting op de kaartjes. Kinderen van 0-1 jaar gaan gratis mee. Het park is vanwege onder meer het educatieve en interactieve karakter zeer geschikt voor schoolreisjes en groepsuitjes. Deze grotere groepen gaan ook met voordeel naar Neeltje Jans. Uitmetkorting.nl verzamelt actuele aanbiedingen van dit park. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina van Deltapark Neeltje Jans.

Neeltje Jans Vrouwenpolder

Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. Ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee in het grootste Aquarium van Zeeland. In het Bluereef aquarium kom je zelfs oog in oog te staan met tropische haaien! Bezoek de zeeleeuwenshows en de walvisexpositie of leer over de Deltawerken en de enorme kracht van water. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw beleven: van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Het is dankzij dat waterwerk dat het onderwatermilieu en de mosselcultuur behouden bleef voor Zeeland. In de mosselexpositie word je verrast met onverwachte wetenswaardigheden over dit schelpdier. Neeltje Jans is een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. Heb je even behoefte aan rust? Kom dan aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Profiteer nu van kortingen op tickets voor Deltapark Neeltje Jans! Uitmetkorting.nl verzamelt regelmatig tickets, kortingsbonnen en veilingen voor Neeltje Jans. Houd deze actiepagina in gaten voor alle lopende aanbiedingen.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Neeltje Jans

Faelweg 5
4354RB Vrouwenpolder
Nederland

Contact

(0)111-655655

Openingstijden en reserveren

Is Neeltje Jans open? Kijk op de website van Neeltje Jans voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.