Met korting naar Negenmaandenbeurs

Wat is Negenmaandenbeurs?

De negenmaandenbeurs is een jaarlijkse beurs in de RAI in Amsterdam met alles voor vrouwen die zwanger zijn of net een kindje gekregen hebben.

Negenmaandenbeurs reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Negenmaandenbeurs beoordeling achter te laten.

Korting op Negenmaandenbeurs tickets

Of je nu in verwachting bent of net bent bevallen, de Negenmaandenbeurs is dé beurs voor toekomstige moeders. Ga samen met een vriendin of samen met je partner naar deze inspirerende beurs vol met trends en ontwikkelingen. Zoals je van ons gewend bent hebben wij het internet afgestruind en hebben we mooie kortingsacties voor je verzameld. Op deze pagina vind je de korting waarmee je voordelig de Negenmaandenbeurs kan bezoeken. Doe leuke ideeën op, spreek deskundigen en shop leuke beursaanbiedingen. Profiteer van scherpe korting en scoor je toegangskaarten voordelig. Niets staat jullie voordelig dagje naar de Negenmaandenbeurs meer in de weg.

Negenmaandenbeurs Amsterdam

In verwachting van een kleine en benieuwd naar de laatste zwangerschapstrends? Kom dan naar de 9 Maanden Beurs in de RAI Amsterdam. Hier kom je alles te weten over bevallen, opvoeden en nog veel meer. Er worden meerdere keren per dag modeshows gegeven met de nieuwste zwangerschapskleding, doe leuke ideeën op om jouw kledingkast zwangerschapsproof te maken. Schaf leuke banden aan voor om je zwangere buik of bekijk handige kleding voor als je aan het einde van je zwangerschap bent. Naast de modeshows vind je ook allerlei stands vol met handige producten voor nieuwe moeders. Keer op keer verschijnen er nieuwe producten op de markt die het leven met een baby steeds weer wat makkelijker maken. Als je een bezoek brengt aan de beurs ben jij als eerste getuige van deze handige producten. Mocht je voor de eerste keer in verwachting zijn dan zijn er verloskundigen die al je vragen beantwoorden. Daarnaast vind je allerlei informatie over verschillende plekken en methodes om te bevallen. Bovendien ben jij als aanstaande moeder natuurlijk op de beurs om je flink in de watten te laten leggen. Daarom krijg je styling advies en bijzondere nieuwe producten in een goodiebag. Alles wat er bij een kindje komt kijken kan nogal aantikken. Krijg in ieder geval korting op jouw toegangskaart voor de Negenmaandenbeurs in de RAI. Op de beurs zelf staan er ook een aantal leuke beursaanbiedingen op je te wachten!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Negenmaandenbeurs

Europaplein
1078GZ Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5491212

Openingstijden en reserveren

Is Negenmaandenbeurs open? Kijk op de website van Negenmaandenbeurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.