Met korting naar Nienoord

Wat is Nienoord?

Familiepark Nienoord is een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Jong en oud kunnen zich vermaken in deze buitenspeeltuin. Zwemkasteel en Familiepark Nienoord is vooral bekend van Borg Nienoord en ligt in het kleine dorpje Leek vlak bij Groningen stad.

Nienoord reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Nienoord beoordeling achter te laten.

Korting op Nienoord tickets

Lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes in de speeltuin of tikkertje spelen in het subtropisch zwembad. Voor kinderen is Familiepark Nienoord echt een top uitje! Wil je goedkoop met je kinderen naar dit familiepark dan zit je bij ons goed! Op deze pagina vind je verschillende kortingsacties waardoor je voordelig naar Familiepark Nienoord kunt. Gratis of heel voordelig kan je dan met het hele gezin een dag, of zelfs langer naar de buitenspeeltuin of het subtropische zwembad. Dus bestel nu snel je kaartjes met korting en verras je kinderen met een leuk dagje uit in Groningen!

Nienoord Leek

Iedereen kan zich vermaken op landgoed Nienoord. Op het landgoed zijn meerdere toeristische attracties gevestigd geschikt voor de leukste dagjes uit. Zo vind je er Familiepark Nienoord, Zwemkasteel Nienoord en Grand Café Borg Nienoord. Het Familiepark is een grote speeltuin, hier is echt van alles te doen. Kinderen kunnen hier buiten ravotten, binnen gamen of een ritje maken op een echt paard. Terwijl je zelf rustig een kopje koffie drinkt en een krantje leest. Het Zwemkasteel is een subtropisch zwembad met een buitenbad en verschillende binnenzwembaden. Hier vinden ook maandelijks swingende disco avonden plaats. Bij Grand Café Borg kan je genieten van een uitgebreide lunchkaart en kasteel arrangementen. Ook is het een trouwlocatie en vinden er verschillende teambuilding activiteiten plaats. Dus ben je opzoek naar een gezellig dagje weg met het hele gezin, dan ben je bij Familiepark en Zwemkasteel Nienoord in Leek op het juiste adres! Doe mee met de Dagje uit Quiz en wie weet win je gratis toegangskaartjes! Korting voor Nienoord sleep je in de wacht via de bovenstaande acties. Bij online afname staat jouw entreebewijs (met korting uiteraard) direct in je mailbox. Een voordelige dag uit naar Nienoord hoeft niet lang meer uitgesteld te worden!

Praktische informatie


Adres

Nienoord 20
9351AC Leek
Nederland

Contact

+31 (0)594-512230

Openingstijden en reserveren

Is Nienoord open? Kijk op de website van Nienoord voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.